Ćerći blokira Toresa, umešaće se i FIFA!

Autor: Boris Jovanović
subota 27.12.2014.
10:11
Izvor: Sportske.net

Veliki preokret, Tores će putovati sa Milanom u Dubai. Na pomolu rat gradskih rivala!

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Transfer nije propao, ali su u ovom trenutku blokirani pregovori zbog Alesija Ćerćija.

Kako sada stvari stoje, Fernando Tores će putovati sa Milanom u Dubai na mini pripreme, a stvar će se prolongirati za posle nove godine.

Naime, Alesio Ćerći ne želi u Milan, već u redove gradskog rivala. On je, navodno, razgovarao sa Robertom Manćinijem i smatra da mu Inter više odgovara. Zbog toga ne želi da bude zamenjen za Toresa što je razbesnelo "Los Kolčinjerose".

Njemu je zaprećeno da će ako ne pristane da obuče crveno-crno do kraja godine biti na klupi bez šanse da odigra i minut. Italijan izgleda ne haje, ima dobar ugovor, insistira na Interu.

I u Milanu su poludeli zbog mešanja Intera, pre svega Roberta Manćinija koji ubeđuje Ćerćija. Atletiko je optužio Serđa Bertija, Ćerćijevog menadžera koji vodi brigu i o našem Kolarovu da bez dozvole pregovara sa Interom. Španci će, ako fudbaler nastavi da odbija dogovoren transfer prijaviti stvar FIFA, tačnije menadžer će biti na tapetu.

Sada je veliko pitanje kako će i navijači Milana prihvatiti igrača, ako i do transfera dođe, mada bi Ćerći mogao da demantuje čitavu priču, jer se on nije oglašavao.

Slede praznici, posle Nove godine će klubovi probati da pronađu rešenje, a Tores mora da se pojavi opet u Milanu, putovaće na pripreme u Dubai.

Izgledalo je da je sve gotovo, sada stvari zavise od Ćerćija...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lol
Saturday, 27.12.2014
11:26

Ako hoce u Inter neka ga.Secam se u letnjem prelaznom roku koliko se uprava Milana mucila da ga dovede a on otisao u Atletiko,a kad sam video kako igra u Atletiku (a realno nije nesto ni preterano igrao) drago mi je sto uopste nije ni dosao.Dobar je igrac ali Milanu je potreban centrafor,ako je istina da smo zagrizli za Mitrovica pa do bi bila mnogo bolja opcija nego Cerci.Bilo kako bilo iskazao je veliko nepostovanje ne samo prema Milanu nego i prema Atletiku.