Čelsi poslao Marina kod Mitra!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.01.2015.
17:22
Izvor: Sportske.net

Nakon ne tako uspešne epizode u Fiorentini nemački internacionalac Marko Marin priključio se Anderlehtu na šestomesečnu pozajmicu.

rsca.be
rsca.be

Povezane vesti

Nemački internacionalac Marko Marin (25) postigao je u utorak dogovor sa Anderlehtom za koji će nastupati u narednih šest meseci kao pozajmljen igrač Čelsija.

Momak rođen u Bosanskoj Gradiški afirmisao se u Bundesligi nastupajući za Borusiju Menhengladbah i Verder iz Bremena ali se nakon selidbe u Čelsi nije naigrao fudbala.

Ofanzivni vezista ubrzo je prosleđen Sevilji na pozajmicu sa kojom je u minuloj sezoni stigao do trofeja u Ligi Evrope posle čega je usledila šestomesečna epizoda u ekipi Fiorentine.

Imajući u vidu Monteline taktične zamisli i formaciju koju forsira Marin nije mogao da se uklopi u trenerove zamisli pa je šest meseci pre isteka pozajmice "Viola" odlučila da ga vrati na "Stamford Bridž".

Čelsi je brzo reagovao i pronašao Marku Marinu novi angažman pa će Nemac do kraja sezone nositi dres Anderlehta.

"Dolaskom Marka Marina dobijaju i klub i igrač. Anderleht može da mu priušti igranje na najvišem nivou i pomogne mu da ponovo zaigra na najvišem nivou" rekao je na promociji generalni menadžer Herman Van Holsbek.

Nemac je na promociji izrazio zadovoljstvo dolaskom u Anderleht koji će biti šesti evropski klub čiji će dres obući u profesionalnoj karijeri.

"Drago mi je da što sam došao i što imam priliku da resetujem karijeru. Anderleht je veliko fudbalsko ime u Evropi a na meni je da svojim zalaganjem pomognem u ostvarivanju ambicija koje klub ima" kazao je Marin.

Vezni fudbaler Čelsija imaće priliku da debituje u dresu Anderlehta za pet dana kada šampion Belgije gostuje Standardu u derbiju 23. kola Župiler lige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dusan Petrovic
Tuesday, 20.01.2015
18:46

Au koliko je propao,na najnize grane je spao

avatar
Hala Madrid 10!
Wednesday, 21.01.2015
14:29

Nije bas zaradjivace milione,ali igracki da kao zeton.