Čelsi pobedio u trci za Kediru?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 17.07.2014.
09:33
Izvor: Sportske.net

Velika ''londonska borba'' vodi se u trci za fudbalera Real Madrida u ovom trenutku, a pojedini engleski mediji javljaju da je ipak Čelsi bliži potpisivanju ugovora sa ovim fudbalerom.

Beta/AP Photo/Natacha Pisarenko
Beta/AP Photo/Natacha Pisarenko

Povezane vesti

Veoma je izvesno da će se Karlo Anćeloti odreći usluga Samija Kedire, a u borbi za ovog defanzivnog veznog fudbalera nalaze se dva trenutno najveća londonska kluba, Arsenal i Čelsi.

Sve do juče je Arsenal vodio u trci za Samija Kediru, pojedini mediji su ga već videli u dresu Tobdžija, ali su se stvari iskomplikovale i došlo je do zastoja u pregovorima između Kedire i Arsenala. Klub sa Emirata je dogovorio sve sa Realom, suma od 25 miliona evra je prihvaćena, ali je igrač imao preterane zahteve kada je plata u pitanju.

Naime, on želi platu koja će biti veća od 180 hiljada funti nedeljno.

„Nismo trenutno u pregovorima sa Arsenalom. Ne mislim da se možemo dogovoriti oko plate.“, rekao je agent Samija Kedire.

To će svakako pokušati da iskoristi Žoze Murinjo koji veoma ceni ovog fudbalera.

Murinjo je u poslednja dva dana dobio dva pojačanja iz Atletiko Madrida, stvari su gotove oko Filipea Luisa i Dijega Košte, pa se sada na miru može okrenuti novom fudbaleru.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke