Čelsi odbio ponudu za Koštu, stiže nova u foto-finišu!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 31.01.2016.
10:25
Izvor: Sportske.net

Ni Brazilac prema nekim tvrđenjima nema ništa protiv...

BETA/AP Photo/Frank Augstein
BETA/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Govorkanja imaju osnovu, Dijego Košta želi natrag u Španiju. Atletiko iz Madrida je prema tvrđenju lista "AS" poslao ponudu od 45 miliona evra, ali Čelsi je odbio.

Naime, ono nemaju nameru da prodaju Brazilca koji igra za Španiju, iako bi on prihvatio da se vrati u Madrid.

Dijego Simeone insistira na ovom transferu, veruje da bi sa Koštom ekipa mogla do titule u drugom delu šampionata, "Jorgandžije" su ponudile i da Džekson Martinez bude deo transfera, ali "Plavci" nisu zainteresovani.

I Atletiko ima nešto što Čelsi silno želi, Antoana Grizmana, na stolu će letos biti eventualna razmena sa Azarom, ali to je malo verovatna opcija pošto bi Belgijanac mnogo radije u Real, ili u zemlju gde je ranije igrao, Francusku, konkretno u Pari Sen Žermen.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The KING(guapo)
Sunday, 31.01.2016
17:24

Daj te neki tekst o najvecem na svetu Patooooooooooooooooooooooo.

avatar
NIKE
Sunday, 31.01.2016
14:43

Kosta kad je u formi, veći učinak ima na igru nego Grizman. Pogotovu što se sad smirio i ne pravi probleme sa kartonima. Azar takođe tek je potpisao ugovor, sad će polako vratiti i formu, samo da nam Hidink ostane i iduće sezone i bit će to opet borba za trofeje. Grizmana teško da ćemo dovesti jer pitanje je hoćemo se plasirati u LŠ, ali zadržati ostatak ekipe naravno da hoćemo samo Roman malo pojača plaće i sve je OK.

avatar
West London
Sunday, 31.01.2016
14:36

Svaku ponudu za diega koja stigne treba odbiti, i oni su bili tvrdi kad su ga prodavali i nije mi jasno zašto su ga uopće prodali,a žele ga natrag za nepune 2 godine doveli su jacksona imaju vietta,griezmanna, torresa tako da što se tiče napada imaju oni dosta igrača, dok chelsea ima costu koji je jedini u pravoj formi nezz u kakvom je pato stanju falcao se još oporavlja,a remy samo što nije potpisao za lester i to je jedna činjenica jer nam je prijeko potreban kad je u formi fantastičan je.

avatar
čerčil Brod
Sunday, 31.01.2016
14:25

Retko iritantan igrač

avatar
čerčil Brod
Sunday, 31.01.2016
14:24

Da su ovi poslali ponudu malo ranije pa da se i razmisli...ali ovako,celsea ne bi mogao dovesti nikog kao zamenu

avatar
Barca4ever
Sunday, 31.01.2016
12:57

Ne verujem da je Atletiko slao ponudu sa Kostu jer sta ce im on pored Grizmana,Vieta pa i ako udju u formu Martinez i Tores.

avatar
Carina
Sunday, 31.01.2016
12:22

Da, prodali smo Remija i Bamford je na pozajmici i sad cemo da prodamo i Kostu, a-ha. Ne ide on nidje! A nelogicna mi je i razmena za Grizmana u januaru, necemo imati napadaca za LS. Treba nam vezni igrac danas, a da ne prodamo nikoga

avatar
brekbaCh
Sunday, 31.01.2016
12:16

Za Grizmana ili nista..

avatar
Ashburton Grove
Sunday, 31.01.2016
11:54

Grizman za Azara? U ovom trenutku to bi bila najgora odluka u istoriji fudbala....