Čelsi "napada" Ikardija

Autor: Stevan Milovanović
utorak 10.02.2015.
13:12
Izvor: Sportske.net

Da li ćemo na leto gledati mladog napadača u dresu "Plavaca" iz Londona?

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Čelsi želi da pobedi rivale, Mančester Junajted i Arsenal, u trci za potpisom talentovanog napadača Intera, Maura Ikardija, pišu svetski mediji.

Naime, menadžer Čelsija, Žoze Murinjo, u Ikardiju vidi zamenu za Drogbu, kome ugovor ističe na kraju sezone i sa kojim verovatno neće biti produžena saradnja. Takođe postoje spekulacije da Drogba možda i ostane na Stamford Bridžu, ali kao jedan od pomoćnika u stručnom štabu tima iz Londona.

Trenutna tržišna vrednost Ikardija se procenjuje na "samo" 18 miliona funti, što ne predstavlja nikakav problem za bogatog vlasnika "Plavaca", tako da Čelsi želi da što pre započne pregovore sa 21-godišnjim napadačem Intera.

Pored Dijega Koste i Loika Remija, Murinjo želi još jednog napadača za sledeću sezonu, koji bi se borio za minutažu sa pomenutom dvojicom.

Moramo napomenuti da se trener Mančester Junajteda, Luj Van Gal, nada da može da pokvari planove Murinju i dovede Ikardija u redove "Crvenih Đavola", s obzirom da skauti tima iz Mančestera pomno prate igre talentovanog napadača.

Mladi argentinski fudbaler je do sada postigao 13 golova ove sezone na 22 meča u Seriji A.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dzimi
Tuesday, 10.02.2015
14:34

Drogba na kraju ove sezone verovatno zavrsava karijeru.Prodati Remija,dovesti Ikardija.I vratiti Bamforda koji bi igrao u kup utakmicama :)