Čeh se seli na Bosfor?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.05.2015.
18:54
Izvor: Sportske.net

Kako se sezona bliži kraju pitanje transfera Petera Čeha dobija na značaju. Želja Žozea Murinja mogla bi da bude uslišena pošto agent češkog čuvara mreže tvrdi da je počeo pregovore sa turskim superligašem.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Priča oko transfera Petera Čeha sve više je aktuelna kako se tekuća sezona bliži kraju. Više nema dileme oko toga da li će iskusni golman napustiti Čelsi već u koji će se klub preseliti.

Nije tajna da se među interesentima nalazi Arsenal ali isto tako postoje nagoveštaji da Žoze Murinjo ubeđuje Čeha da ne pojačava direktnu konkurenciju kluba na čijem se platnom spisku trenutno nalazi.

S tim u vezi pojavila se i izjava agenta Petera Čeha Viktora Kolara koji je za turske medije potvrdio da se nalazi u prgovorima sa Bešiktašom.

"U kontaktu sam sa predstavnicima Bešiktaša, pregovori su u toku. Turska je jedna od opcija za Petera Čeha ali će konačna odluka biti donesena na kraju sezone" rekao je Kolar.

Češki internacionalac odigrao je u sezoni na izmaku svega šest utakmica i činjenica da je Tibo Kurtoa prvi izbor Žozea Murinja naterala je Čeha da potraži novi angažman.

Da li će to biti Bešiktaš ostaje nam da vidimo tokom leta ali nema sumnje da će Turci imati veliku konkurenciju u trci za Čehom pošto se iskusni golman kotira visoko na listi želja mnogih evropskih klubova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan123
Wednesday, 13.05.2015
09:23

Ceh je strasan golman i zasluzuje u veliki klub da brani

avatar
Poetry in motion
Tuesday, 12.05.2015
23:32

Tako je Murinjo. Unisti Ceha kad hoce da ide iz kluba.

avatar
Tuesday, 12.05.2015
22:05

Ceh je klasa, zasluzuje veci i bolji klub. Kakav Besiktas, kakvi bakraci.

avatar
Shone
Tuesday, 12.05.2015
19:09

Kakav Besiktas...? Nije da hocu da podcenjujem bilo koga,ali golman takvog kvaliteta zasluzuje da igra u boljem klubu!