Čeh na pragu Intera!

Autor: Boban Filipović
četvrtak 09.04.2015.
12:02
Izvor: Sportske.net

'Corriere dello Sport' piše da su pregovori između iskusnog golmana 'Neroazura' ušli u završni fazu, te da je velika verovatnoća će on naredne sezone braniti za velikana sa 'Meace'.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Od trenutka kada se Tibo Kurtoa vratio sa pozajmice na 'Stamford Bridž' i istisnuo iz pre postave Petra Čeha, neprestano se spekuliše oko sledeće desetinacije češkog čuvara mreže.

Italijanska Serija A je uvek figurirala kao moguća opcija, njegovo ime se nekako najčešće vezivalo uz Romu, ali kako stoje stvari Petr Čeh će u Inter.

Prema najnovijim saznanjima, 32-godišnji golman poptisaće dvogodišnji ugovor sa Interom, sa opcijom produženja na još godinu dana.


Kao glavni razlog okretanja ka Petru Čehu navodi se nemogućnost pronalaženja zajedničkog jezika u pregovorima sa Samirom Handanovićem oko produženja saradnje.

Naime, Slovenac ima ambiciju brani za ekpu koja se takmiči u Ligi šampiona, a kako su Interove šanse za tako nešto ove sezone samo u domenu teorije, logično je što je 'zaškripalo'. Osim toga, Handanoviću je klub puudio godišnju platu od 2.2 miliona evra, on traži 3 miliona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke