Ćavi presekao, odlazi iz Barse!

Autor: Beta Beta
utorak 17.06.2014.
20:33
Izvor: Beta

Bivši fudbaler Barselone, a od sledeće sezone igrač Čelsija, Sesk Fabregas, nagovestio je danas da bi i Ćavi mogao da napusti Kamp Nou, a to je potvrdio i Dan Petresku, poznati svetski fudbalski trener koji predvodi Al-Arabi iz Katara.

Beta/AP Photo/Christophe Ena
Beta/AP Photo/Christophe Ena

Povezane vesti

Fudbaler Čelsija od naredne sezone, Sesk Fabregas, rekao je da će i Ćavi Ernandez napustiti Barselonu i okušati se u nekom drugom klubu.

Ovo je potvrdio i Dan Petresku, trener ekipe Al-Arabi koja je već neko vreme zainteresovana da dovede reprezentativca Španije. On je otišao i korak dalje rekavši da je Ćavi potpisao predugovor sa katarskim klubom.

"Ćavi i (Karles) Pujol su odavno rešili da se distanciraju, da budu bliže svojim porodicama, a dalje od obaveza.", rekao je Fabregas u intervuju za špansku Marku.

Sa druge strane, rumunski stručnjak je rekao da je u kontaktu sa španskim fudbalerom i da je njegov tim spreman da mu ponudi ''bezobraznu'' ponudu od 8 miliona evra po sezoni.

"Ćavi je potpisao predugovor sa našim timom. Ipak, izvesno je da će on imati i par drugih ponuda od drugih klubova.", rekao je Petresku.

"Rekao sam mu da ako je spreman da da sve od sebe za tim, onda treba da dođe kod nas u Al-Arabi. U direktnom sam kontaktu sa njim, on je trenutno u Brazilu sa reprezentacijom Španije.

Ukoliko uspemo da dovedemo Ćavija, moćićemo da dovedemo i mnoga druga velika imena. Ne bih sad da otkrivan o kojim imenima je reč.

Naravno, voleo bih da ga vidim u timu. Al-Arabi može da mu ponudi 8 miliona evra godišnje."
, završio je Petresku.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke