Bum! Mediji u Italiji javljaju, Arsenal dovodi štopera!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 30.01.2017.
18:40
Izvor: Sportske.net

Kako italijanski novinar, koji je prvi objavio informacije o prelasku Mustafija na "Emirejts" javlja, Venger je spremio veliko pojačanje.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Činilo se da Arsenal nećemo skorije videti na delu kada su transferi u pitanju ali nove informacije pokazuju suprotno.

Kako italijanski novinar Emanuele Đulijaneli prenosi, "Tobdžije" su se dogovorile sa defanzivcem Rome Kostasom Manolasom!

Činilo se da će Grk produžiti saradnju sa "Vučicom" ali novi navodi govore da se velika želja Čelsija dogovorila sa Arsenalom.

On se naime neće odmah pridružiti ekipi Arsena Vengera, već će opremu tima iz Premijer lige zadužiti na leto.

Venger je skoncentrisan na sklapanje kvalitetne odbrane, Per Mertesaker je u poznim igračkim godinama, a i Loran Kosielni ima 31 godinu, te Francuz u bivšem igraču Olimpijakosa vidi idealnog partnera za Škodrana Mustafija, koji je letos stigao na "Emirejts".

Kosielni će definitivno moći da odigra još par sezona na vrhunskom nivou, ali bi dolazak Manolasa pred početak naredne sezone sigurno mnogo značio ekipi Arsenala.

Kostas Manolas

Roma ne želi da prodaje u sred sezone u kojoj se bore za titulu, mada im prvo mesto polako izmiče, ali će Spaleti i uprava tima sa "Olimpika" dozvoliti Manolasu da napusti tim na kraju sezone za 55 miliona evra.

Ovaj transfer bi svakako bio velika stvar za ekipu Arsenala, videćemo kako će se stvari razvijati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bumbumbum
Tuesday, 31.01.2017
00:05

odlican stoper. veoma brz i spretan

avatar
Nikki92CFC
Monday, 30.01.2017
23:21

Ako, podrzavam kao veliki ljubitelj engleskog fudbala muka mi je da gledam kako se blamiraju u evropi svake godine. Deluje kao neka velika sestorka ali zapravo imamo jedan ipo kvalitetan tim. Celsi i Totenhem deluje ozbiljno mada i oni ispali od Leverkuzna. Ovi ostali ne zna se ko je gori... Arsenal je drugi samo zato sto je par puta dobio nezasluzeno u nadoknadi golovima rukom, nepostojecim penalima inace bi bili sesti... Ipak deluje da je Liverpul najveci ocaj.

avatar
Gio StixX
Monday, 30.01.2017
22:12

On je vrhunsko pojačanje, bilo bi super da nije patka

avatar
Sporske me ugasile
Monday, 30.01.2017
21:01

Znamo svi da od ovoga nema nista,previse je ovo para da bi Wenger platio ,pogotovo sto se radi o stoperu

avatar
NIKE
Monday, 30.01.2017
20:00

Dobar je Manolas, ali spor. Arsenal nerijetko igra ultra ofanzivno i njima trebaju brži stoperi kao Varan, Laporte, Himenez, Zuma, Van Dajik... Manolas je bolji za defanzivne ekipe koje se brane u svom šesnestercu i trče kontre, a on je takođe dobar u prekidima.

avatar
Partizan/Lazio
Monday, 30.01.2017
21:23

Manolas spor!?Pa njemu je upravo brzina jedan od glavnih aduta!

avatar
damjan89
Tuesday, 31.01.2017
00:00

Ahahahahahaha, druze cujes li ti sebe, Manolas ti je spor stoper, a Varan i Van Dijk brzi...Pa ne znam ja da je bilo ko od navedenih bas brzi od njega...

avatar
FaStee
Monday, 30.01.2017
19:50

Jako kvalitetan igrac.Ali realno trenutno nepotreban.Imamo kosielnog i mustafija u pviih 11.Na klupi holing i gabrijel.Mertezaker je takodje tu...Potrebniji je levi bek.Obavezno produziti ugovor sa sancezom,a ja bih ozila prodao.Mislim da dosta usporava igru.Da nije toliko lenj bio bi jedan od najboljih na svetu...Doveo bih za te pare rojsa,a na ozilovo mesto bih stavio vilsira.

avatar
Everton FC
Monday, 30.01.2017
20:52

Svaka na mestu

avatar
fuad crnisanin
Monday, 30.01.2017
22:11

Pa ako gledamo godine našeg Kosielnog i Mertesakera, možda nam je i potreban... A što se Ozila tiče, ne bih se složio da za te pare dovedomo Reusa, novog Diabya. Iskreno možda trenutno ne postoji igrač poput Sancheza, da je onako aktivan na svakoj utakmici željan igre i dokazivanja, iako ne mislim da će otići ali ako želi ja mu ne bih stajao na put prodao bih ga, i za te pare doveo Caraska i Morratu i ostavio Ozila

avatar
FaStee
Monday, 30.01.2017
21:17
avatar
dieglocke
Monday, 30.01.2017
19:46

s konja na magarca