Bruno Mezenga - Zvezdi loš, Bešiktašu pojačanje za LŠ!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 03.08.2014.
19:06
Izvor: Sportske.net

Brazilski napadač koji je 2011. godine šest meseci proveo na pozajmici u Crvenoj zvezdi nalazi se pred prelaskom u Bešiktaš za sumu od 4.000.000 evra.

CrvenaZvezdaFK.com
CrvenaZvezdaFK.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda pravio je u prethodnih desetak godina razne promašaje kada su transferi u pitanju a po pravilu su kvalitetna pojačanja bivala "najurena" sa "Marakane" dok su priliku dobijali ne tako dobri igrači.

Dobro su poznati slučajevi Frenklina Salasa, Maurisija Moline, Ernana Barkosa i Kleversona Kordove Klea a među one koji su sa "Marakane" olako pušteni nalazi se i Bruno Mezenga.

Brazilac je 2011. godine stigao u Ljutice Bogdana kao pozajmljen igrač Flamenga, odigrao je 18 utakmica i postigao 5 golova a onda je vraćen u matični klub jer u Zvezdi nisu verovali da vredi zadržati ga.




Samo tri godine kasnije, nakon sezone provedene u turskom Akhisaru Mezenga je dobio ponudu Bešiktaša koji je spreman da izdvoji 4 miliona evra za ovog Brazilca!

Ovaj 25-godišnji napadač procvetao je u Turskoj a Bešiktaš planira da ga upari sa pojačanjem iz Čelsija, Senegalcem Demba Bom koji je pre nekoliko nedelja stigao u klub iz Istanbula.

Podsećamo da se Bešiktaš nalazi na dobrom putu da izbori plasman u grupnu fazu Lige šampiona pošto je u prvom meču trećeg kola kvalifikacija iz Roterdama poneo prednost od 2:1 nad Fejnordom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke