Britanski mediji: "Siti želi Mandžukića"

Autor: Beta Beta
sreda 24.12.2014.
14:34
Izvor: Beta

Fudblaski klub Mančester siti zainteresovan je za dovođenje hrvatskog napadača Marija Mandžukića, javljaju engleski mediji.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Mančester siti bi navodno za transfer Mandžukića Altetiko Madridu platio 32 miliona evra.

"Mario je naš glavni kandidat. Znamo da to neće biti jednostavan transfer, ali ako neko to može da realizuje, onda je to Siti"
, rekao je neimenovani izvor iz kluba za 'Dejli Star'.

Trener Sitija Manuel Pelegrini poslednjih nedelja ima dosta problema da sklopi ekipu, odnosno ima mnogo problema s povredama napadača.

Zbog povreda s terena odsustvuju Serhio Aguero, Edin Džeko i Stevan Jovetić u napadu, a pored toga povređen je i kapiten Vensan Kompani.

Mandžukić je ovog leta prešao iz Bajern Minhena u Atletiko Madrid za odštetu od 20 miliona evra. On je ove sezone u 22 utakmice postigao 14 golova.

Britanska štampa je prethodnih dana spekulisala o prelasku napadača Njukasla Papisa Sisea u Siti, ali "svrake" za usluge Seneglaca traže 40 miliona, što prema navodima neodogovara "građanima".

Inače, ukoliko bi se i ostvario transfer Mandžukića u Mančester Siti, Altietko Madrid bi osim zarade dobio mogućnost da za otvorenu poziciju u napadu dovede, tačnije vrati, svog heroja - Fernanda Toresa, o čemu se uveliko spekuliše u javnosti.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke