Brazilski as kupuje kuću u Parizu!

Autor: Boban Filipović
subota 28.03.2015.
13:54
Izvor: Sportske.net

Španski mediji prenose da je načinjen još jedan korak ka realizaciji transfera iskusnog desnog beka u Pari Sen-Žermen.

Beta/AP Photo/Andre Penner
Beta/AP Photo/Andre Penner

Povezane vesti

Radio 'Marca' javlja da je Dani Alveš potpisao predugovor sa 'Svecima' i da je zadužio svog agenta da mu potraži krov nad glavom u 'Gradu Svetlosti'.

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, brazilski as će godišnje zarađivati 9 miliona evra, a sa aktuelnim šampionom Francuske će potpisati trogodišnji ugovor.

Na 'Nou Kampu' će ozbiljno morati da porade na dovođenju adekvatne zamene za Danija Alveša, šuška se da je najveća želja Danilo iz Porta, jer Dagals i Montoja ne ulivaju mnogo poverenja Luisu Enrikeu.

S druga strane, poslednja linija Parižana je gotovo cela brazilska, na štoperskim pozicijama su neprikosnoveni Tijago Silva i David Luiz, trener Loran Blan više veruje Maksvelu nego svom zemljaku Dinjeu kada je reč o mestu levog beka, a Markinjoš (po vokaciji štoper) deli minutažu sa Van der Vilom na desnom boku dok se Serž Orije ne oporavi od povrede. Da li će dolazak Danija Alveša na 'Park Prinčeva' usloviti nečiji odlazak ostaje da vidimo.

Podsetimo, Barselona i PSŽ će deliti megdan u 1/4 finalu Lige šampiona, nema sumnje da će sve oči biti uprte u Danija Alveša u tim duelima.

Inače, Katalonci i Parižani su dva puta odmerili snage u grupnoj fazi elitinog takmičenja ove sezone, i jedni i drugi su trijumfovali na domaćem terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke