''Bomba'' u Madridu, uprkos suspenziji, stiže bivši as Barse!

Autor: Milovan Longinov
subota 03.06.2017.
19:20
Izvor: Sportske.net

Madridski mediji prenose da je praktično sve završeno.

EPA/Jorge Zapata
EPA/Jorge Zapata

Povezane vesti

Dosadašnji napadač Malage Sandro Ramirez potpisaće ugovor sa Atletiko Madridom.

Kako su preneli madridski mediji, Atletiko je uprkos zabrani FIFA da registruje igrače, završio veliko pojačanje.

Igrač koji je ponikao u Barsi i prošlog leta otišao besplatno u Malagu, eksplodirao je ove sezone pošto je postigao 14 pogodaka u Primeri.

Mediji sada prenose da je Sandro boravak u Madridu sa mladom reprezentacijom pred EP, iskoristio za pregovore sa Atletikom.

Navodno, Sandro nema ništa protiv da potpiše za ''jorgandžije'' i da do zime sačeka da debituje, odnosno kada prođe suspenzija.

Marka čak tvrdi da je ovo završen posao, da je Atletiko platio šest miliona evra koliko iznosi otkupna klauzula i da se uskoro očekuje zvanična potvrda.

Nije isključeno da Sandro prvih šest meseci, odnosno do zime provede negde na pozajmici, što bi svakako bilo bolje i za njega i za Atletiko.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gaizka6
Sunday, 04.06.2017
00:38

Kakva kradja za samo 6M!! Ramirez je ove sezone zbog povrede propustio 9 utakmica i u njima Malaga ima skor 1-3-5, dok sa njim ima 11 pobeda, a on je u svakoj od tih 11 pobeda postigao makar 1 gol. Ima samo 22 godine, ovo mu je prva sezona sa ozbiljnijom minutažom i ima još dosta prostora da napreduje. Ne verujem da će Atletiko uspeti da realizuje neki veliki transfer na zimu (dosta to teže ide a D.Costa ako i bude želeo da dodje neće moći da se registruje za Ligu Šampiona jer će je igrati sa Čelzijem), tako da će Ramirez imati konkurenciju u Toresu i Gameiru (Grizman je siguran), i imaće prostor da se nametne za sezonu 2018/19 kada bi Atletiko trebao da ostane i bez Toresa (penzija) i bez Grizmana (prodaja). Odličan transfer za sve, pa i za Malagu koja jeste da dobija malo novca zbog klauzule, ali zato Ramirez ostaje pola sezone, dovoljno da se sakupi pristojan broj bodova da se makar opstanak ne dovodi u pitanje.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 03.06.2017
19:41

Kakva bomba!!!