"Bomba" na Ostrvu - Poketino hoće zvezdu Evertona!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 14.12.2016.
16:27
Izvor: Sportske.net

Kako prenosi "London Evening Standard", argentinski strateg veruje da bi angažovanjem ovog igrača izvukao najbolje iz svog napadača.

Beta/AP Photo/Claude Paris
Beta/AP Photo/Claude Paris

Povezane vesti

Na "Vajt Hart Lejnu" tragaju za igračima koji bi pružili potporu Hariju Kejnu, a sada su se izgleda zaustavili u Liverpulu.

Navodno su "oko bacili" preko ograde "Gudisona", u svojim redovima žele reprezentativca Engleske Rosa Barklija.

Sparsi su se raspitivali oko njegovih usluga, kako su svesni da nikako da dobije potpuno poverenje Ronalda Kumana ove sezone.

Ovaj 23-godišnji fudbaler ima ugovor sa "Karamelama" do kraja naredne sezone, nakon što je 2014. potpisao četvorogodišnji ugovor po kome zarađuje 65 hiljada funti nedeljno.

Veruje se da je minimalna cifra koju su voljni da uzmu u razmatranje u upravi Evertona, 35 miliona britanskih novčanica, ispod toga ne žele ni da pričaju.

U ovom britanskom listu ističu i da je malo verovatno da se čitava priča odigra u januaru, kako klubovi mahom nisu voljni da puštaju svoje najbolje pojedince u zimskom prelaznom roku, što ne znači da se neće dogoditi na leto.


Ros Barkli

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rockstar
Thursday, 15.12.2016
11:13

Barkli isti igrac kao Cembrlejn,samo trci a ne zna ni on sam gde

avatar
Wednesday, 14.12.2016
17:37

Baš bih volio da ga vidim u Junajtedu

avatar
Wednesday, 14.12.2016
17:37

Kako gotivim ovog igrača, baş bih

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 14.12.2016
17:37

Vaniama,Dembele zadnji vezni a moze to i Dajer da igra,Sisoko i Ali centralni vezni a Eriksen i Vinks ofanzivni vezni(moze i Ali da igra kao ofanzivni vezni). Ne treba njima Barkli,neka nadju bolje zamene za bekove.