Bomba - Bane ide u Primeru, ali ne u Barsu!?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.12.2016.
13:16
Izvor: Sportske.net

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović mogao bi da se preseli u špansku Primeru, ali se kao nova destinacija pominje grad koji se nalazi na 350 kilometara južno od Barselone.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Nakon punih osam godina provedenih u engleskom Čelsiju utisak je da se misija Branislava Ivanovića (32) na "Stamford Bridžu" lagano bliži kraju, što se može zaključiti i na osnovu statusa koji kapiten reprezentacije Srbije ima od dolaska Antonija Kontea.

Srpski internacionalac ulazi u poslednjih šest meseci ugovora sa Čelsijem, a pritom je početkom oktobra izgubio status prvotimca zbog čega mediji širom Evrope spekulišu da bi rastanak mogao da usledi već tokom zimskog prelaznog roka.

Teško je zamisliti Branislava Ivanovića u dresu nekog drugog evropskog kluba ali određene činjenice ukazuju na to da bismo srpskog internacionalaca uskoro mogli da vidimo u Primeri, premda ne u dresu Barselone, kako se nedavno spekulisalo.

Španski mediji lansirali su priču koja Branislava Ivanovića dovodi u vezu sa Valensijom, klubom koji je stacioniran 350 kliometara južno od katalonske prestonice, a koji očajnički traži iskusnog defanzivca.

Valensija se nalazi u ozbiljnoj krizi, klub se trenutno bori za opstanak u Primeri, a Ćezare Prandeli svim silama pokušava da pronađe pojedince koji imenom zaslužuju dres kluba sa bogatom tradicijom.

Poslednja transfer spekulacija koja stiže iz Španije ukazuje na to da Prandeli u Branislavu Ivanoviću vidi polivalentnog defanzivnog igrača koji se svojim iskustvom i kvalitetom uklapa u profil igrača kakvog želi u timu.

Za razliku od vesti koje su bazirane na prostom nagađanju, u slučaju povezivanja Branislava Ivanovića sa Valensijom navode se i problemi objektivne prirode koje će "Slepi Miševi" imati u pokušaju da angažuju Srbina.

Visoka primanja i činjenica da su mnogi klubovi pokazali interesovanje za Baneta Ivanovića sigurno će predstavljati problem za Valensiju, baš kao i pozicija koju slavni klub zauzima na tabeli španske Primere.

Branislav Ivanović uskoro ulazi u poslednjih šest meseci ugovora sa Čelsijem, a ne očekuje se da mu klub, kao prošlog januara, ponodi produžetak saradnje iako ne treba odbaciti obrt u tom slučaju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ercov
Saturday, 17.12.2016
22:09

Bane ima ime i kvalitet za mnogo vece i bolje klubove od Valensije a posto je u godinama treba videti sta mu je vaznije, da li manje para i duzi igracki ugovor na suncanoj Kosta del Sol ili vise para i kraci ugovor u nekom jacem evropskom klubu. Tu je i porodica koja se pita, sta i kako.

avatar
Golzalo Higuain
Saturday, 17.12.2016
20:07

super, samo nek nije Juve. uh, olakšanje!!!

avatar
Lionel 10 BARCELONA
Saturday, 17.12.2016
17:02

BARSA je masinerija kakav Bane za njega je najbolje penzija

avatar
West London
Saturday, 17.12.2016
16:41

Ja sam za njegov ostanak,makar do ljeta,sezona je duga,istina ne igramo LP,ostao je još Fa kup i prvenstvo,ali treba nam svaki mogući igrač,bane plava legenda,trudi se kolilo može,ali godine čine svoje

avatar
Carina
Saturday, 17.12.2016
15:19

Nadam se u januaru, da uzmemo bar neke pare.

avatar
cholic
Saturday, 17.12.2016
18:55

Sto ne volis Baneta?

avatar
Samo Barsa
Saturday, 17.12.2016
14:49

Neka ode u Valensiju, tamo ce sigurno igrati, iskreno mislim da ga Celzi ne postuje, donijeo im je Ligu Evrope, bio stub njihove odbrane.

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 17.12.2016
15:25

I sad mora da igra zbog toga iako su drugi igraci bolji od njega?nOn je legenda Celsija ali ni Terry vise ne moze da igra, sad ne postujemo ni Terija jel da?

avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 17.12.2016
14:41

e sa njim ce se Valensija usreciti... dovedite Laporta za stopera, San Hosea zadnjeg veznog, Iljaramendija na sredini i Vilijamsa na krilo i Bukambo u napadu...

avatar
Hypation
Saturday, 17.12.2016
15:10

I Mesija i Kristijana Ronalda po krilima. Najbolje da ce likovi iz Atletik Bilbaoa koje trazi pola Evrope preci u Valensiju da se bore za sredinu tabele.

avatar
Nikolaus
Saturday, 17.12.2016
14:21

Njegovo vreme je prošlo,jednostavno.Ono sto ga je činilo velikim igračem je nestalo a to je snaga,kondicija.Godine idu i najbolje mu je da ode u neki manji klub.Valensija se raspada u poslednje vreme,ne bi Bane tu nista pomogao.

avatar
ADP SIJ
Sunday, 18.12.2016
02:16

Ne raspada se nego im Barca uzima sve dobre igrače...

avatar
Nikolaus
Sunday, 18.12.2016
13:05

Oo da,raspada se.Nemaju oni lose igrace,već ocajno igraju.