Blista u Ligi šampiona, nisu ga hteli u Kini!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 27.02.2017.
12:54
Izvor: Sportske.net

Vlasnik kineskog kluba Tjanđina, koji sa klupe predovodi Fabio Kanavaro, otkrio je da je taj klub bio nadomak angažovanja velikog pojačanja u napadu.

EPA/SEBASTIEN NOGIER
EPA/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Kineski klubovi su obeležili još jedan prelazni rok, "put svile" su otišli Oskar, Karlito Tevez, Odion Ihalo i mnogi drugi, a jedan od timova koji se često provlačio po medijima kada su transferi u pitanju bio je i Tjanđin.

Ekipa koju sa klupe predvodi proslavljeni italijanski fudbaler Fabio Kanavaro dovodila se u vezu sa brojnim napadačima širom Evrope, želeli su Dijega Koštu, Nikolu Kalinića, Islama Slimanija, a vlasnik kluba Šu Juhi je sada otkrio da je na radaru tog kluba bio i golgeter Monaka Radamel Falkao.

Ipak, do transfera nije došlo, a glavna prepreka ka relaizaciji bio je šef struke Kanavaro.

"Pre par nedelja Žorže Mendeš je bio u Kini i razgovarali smo i transferu Radamela Falkaa. Sve je bilo gotovo, ali je Kanavaro rekao da nije zainteresovan za kolumbijskog napadača. Rekao je da Falkao ne bi uspeo da se prilagodi stilu njegovog tima i morao sam da se izvinim Mendešu", izjavio je vlasnik Tjanđin Kvanđijana.

On je i dodao da će klub nastaviti da traži kvalitetna pojačanja, pogotovu u napadu, a ima i velikih razloga da veruje da bi junu mogli da dovedu veliko ime.

"U junu ćemo imati neograničen budžet, ali veliki broj klubova je odbio da dođe kod nas. Učinićemo sve da dovedemo vrhunskog napadača", jasan je Šhu Juhi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke