Bivši Zvezdaš u Primeri! I ponovo je crveno-beli!

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.01.2016.
10:00
Izvor: Sportske.net

Španski Sporting Hihon potvrdio je da je angažovao novo pojačanje u veznom redu, fudbalera koji bi trebalo značajno da pomogne ovoj ekipi u borbi za opstanak u Primeri.

realsporting.com
realsporting.com

Povezane vesti

U pitanju je Ognjen Vranješ, reprezentativac Bosne i Hercegovine, koga ovdašnja javnost, posebno navijači Crvene zvezde, pamti iz vremena dok je, kao talentovani 20-godišnjak, bio član kluba sa Marakane, pre šest-sedam godina.

Doduše, on u Zvezdi nije ostavio značajan trag, odigrao je samo četiri utakmice za naš najtrofejniji klub, pa su ga crveno-beli slali na pozajmice u Napredak, a onda i u Šerif iz Tiraspolja.

Posle definitivnog rastanka sa Crvenom zvezdom, Vranješ se preselio u Rusiju, igrao za Krasnodar, pa Alaniju iz Vladikavkaza, da bi od 2014. godine nastupao i u Turskoj, za ekipe Elazigspora i Gacijantepa.

Kako smo i naveli, član je i reprezentacije Bosne i Hercegovine, za koju je do sada odigrao 21 utakmicu, a prošlog leta je izbio u centar pažnje tamošnje javnosti zbog sporne tetovaže koja je označavala granice Republike Srpske. Posle burnih reakcija, na kraju ju je - precrtao.

Ove zime, dakle, započinje novi izazov u karijeri, možda i najveći do sada, a u Sporting stiže kao slobodan igrač. Klub je na zvaničnom sajtu potvrdio da je sve dogovoreno, ostalo je još samo da se obave lekarski pregledi i da se Vranješ stavi na raspolaganje treneru Abelardu.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mister Venger
Wednesday, 27.01.2016
12:45

Sretno OGNJENE pokazi tim tamo u Sportingu sta je stoper.

avatar
Partizan002
Wednesday, 27.01.2016
12:00
avatar
Pera detlić
Wednesday, 27.01.2016
11:04

Može da igra u veznom redu, ali kao štoper jede. Velika je šteta što mu mi nismo dali šansu.