Bivši igrač Mančestera u Votfordu

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 12.01.2017.
12:19
Izvor: Sportske.net

Kako novinar britanskog "Skaj Sportsa" prenosi, "Stršljenovi" će dobiti vredno pojačanje u veznom redu.

Beta/AP Photo/Brennan Linsley
Beta/AP Photo/Brennan Linsley

Povezane vesti

Prema rečima Kavea Solhekola, na "Vikaridž roud" bi u narednim danima trebalo da stigne vezni fudbaler Evertona Tom Kleverli.

Ovaj momak je prošao akademiju Mančester junajteda, zaigrao je za prvi tim 2011, a tek naredne godine je dobio nešto ozbiljniju rolu na "Old Trafordu".

Postao je i reprezentativac u međuvremenu, a od 2015. je član "Karamela". Do sada je u dresu tima sa "Gudisona" odigrao 42 utakmice, ali pod palicom Ronalda Kumana nije u prvom planu, pa se često pominjao njegov odlazak.

Njukasl se među prvima javio, ali je po svemu sudeći presudila želja i igrača i kluba da karijeru nastavi u Premijer ligi.

Votford se čini kao idelano rešenje, a nema sumnje da će Kleverli dobiti i minute, kako klub sa "Vikaridža" u narednom periodu neće moći da računa na Geduiru i Amrabata, koji će na Afrički Kup Nacija sa svojim reprezentacijama.

Kleverli kod Valtera Macarija, dolazi na pozajmicu do kraja tekuće sezone, nije poznato da li će po isteku iste "Stršljenovi" imati pravo da otkupe njegovo ugovor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Berba9
Thursday, 12.01.2017
13:58

Najgori igrac Uniteda zadnjih 20 godina, od igraca koji su imali ozbiljnu ulogu ekipe, one sezone s Mojesom je bio katastrofa, nula od igraca

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 12.01.2017
14:53

A kod Fergusona je cesto igrao i Junajted je pobedjivao. Ne samo on,Anderson,Evans,Smoling(tad je bio mnogo losiji) Velbek... Ovi sto sad vaze za najbolje trenere bi sa tim igracima lagano gubili.

avatar
Berba9
Thursday, 12.01.2017
17:53

to me i iznenadilo iskreno, kod SAF-a je bio solidan igrac, a nakon toga je skroz pao, nije se mogao sastaviti s loptom