Bivši igrač Juventusa na radaru Lestera i Seltika

Autor: Nikola Miloradović
subota 27.05.2017.
19:22
Izvor: Sportske.net

Prvak Škotske i prošlogodišnji prvak Engleske dele interesovanje za iskusnim defanzivcem.

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Urugvajac Martin Kaseres je bio enigma u sezoni za nama. Ostao je još minulog leta bez ugovora u Juventusu, činilo se da će sa svojim velikim iskustvom lako pronaći novi angažman.

Veliki broj timova je pokazao interesovanje, ali je nakon leta Kaseres ipak ostao bez kluba.

Onda je došao januar i prilika da timovi ponovo kupuju, mada je sa Kaseresom ugovor mogao biti potpisan tokom čitave sezone kako je bez angažmana.

Kako u 2016. nije pronašao angažman, pretpostavljalo se da će u tome uspeti na startu tekuće godine, ali je i nakon januara ostao bez kluba.

Bio je na pragu prelaska u Milan, onda se ispostavilo da je tražio prevelika primanja, pa je opet ostao bez ugovora.

Na njegovu sreću u februaru se pojavio Sautempton, koji je imao krizu sa štoperima, ponudili su mu saradnju i Kaseres ju je prihvatio.

Potpisao je kratkoročan ugovor sa "Sejntsima", ali je do kraja sezone upisao samo jedan nastup.

To je dovoljan razlog da ovog leta napusti ekipu i potraži novu sredinu, a kako stvari stoje mogao bi da ostane u Premijer ligi ili da karijeru nastavi u Škotskoj.

Lester i Seltik su pokazali interesovanje, čini se da je trunku primamljivija ponudu ekipe Brendana Rodžersa, kako će se na "Seltik parku" igrati i Liga šampiona.

Ipak, Lester bi mogao da mu ponudi veća primanja, što je za 30-godišnjeg defanzivca u ovom trenutku verovatno i najbitnije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke