Bivši fudbaler Partizana blizu angažmana u Turskoj

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 12.06.2016.
12:17
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Nikola Aksentijević karijeru bi trebalo da nastavi u turskoj Superligi pošto mu agent ugovara angažman u Bašakšehiru.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Bivši fudbaler Partizana Nikola Aksentijević (23) završio je saradnju sa belgijskim Muskronom i ukoliko sve bude išlo po planu karijeru će nastaviti u turkom Bašakšehiru.

Klub koji je bio poznat pod nazivom Istanbul BB završio je prethodnu sezonu na četvrtom mestu turske Superlige, a Nikola Aksentijević bi bio angažovan bez plaćanja obeštećenja jer mu je ugovor sa Muskronom istekao.

Momak rođen u Kragujevcu ponikao je u omladinskoj školi Partizana, a branio je još boje Vitesea, OFK Beograda i Muskrona. U Belgijskom klubu je dobrim partijama ponovo skrenuo pažnju na sebe pa bi u narednoj sezoni mogao da ojača srpsku dijasporu u turskom fudbalu.

Bašakšehir će kao četvrtoplasirana ekipa iz turskog šampionata igrati u kvalifikacijama za Ligu Evrope i potencijalno može da se susretne sa Partizanom u trećoj rundi takmičenja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Filip Petrusic
Sunday, 12.06.2016
20:16

I znam fudbal mnogo vise nego za sonija.

avatar
Filip Petrusic
Sunday, 12.06.2016
20:15

Slusaj me Ivane ovo je bila sala opusti se malo nezelim nikakve sukobe ja bih vise od svega voleo da on bude najbolji igrac u Basaksehiru u Turskoj ligi gde je Galatasaraj za koji je igrao legendarni Didije Drogba jedan onnajboljih napadaca danasnjice.

avatar
Filip Petrusic
Sunday, 12.06.2016
18:33

Sta li ce da uradi to je pitanje.

avatar
Petrovic Ivan
Sunday, 12.06.2016
19:36

A sta ces ti da utadis ako uspe?Sram te bilo znas fudbal samo sa sonija!

avatar
Filip Petrusic
Sunday, 12.06.2016
18:00

Dobar klub za njega.