Biševcu stigla konkurencija iz Rome!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 13.08.2015.
18:47
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Milan Biševac dobio je konkurenciju u vidu Mapua Janga-Mbive čiji su transfer Lion i Roma dogovorili u četvrtak popodne.

Beta/AP Photo/Andrew Medichini
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

Najave da će defanzivac Rome Mapu Janga-Mbiva karijeru nastaviti u Olimpiku iz Liona pokazale su se tačnim, pošto je francuski vicešampion dogovorio uslove transfera sa rimskom "Vučicom".

Francuski mediji prenose da je Roma prodala Janga-Mbivu Lionu za sumu od 8 miliona evra, a dogovoreno je da Olimpik isplati dodatna dva miliona na ime određenih bonusa.

Vicešampion Italije tako će ostvariti profit na prodaji momka koji se nije dugo zadržao na "Olimpiku", premda ga je Roma pozajmila od Njukasla prethodnog leta, a zimus je za sumu od 7.7 miliona evra otkupila njegov ugovor.

Očekuje se da Mapu Janga-Mbiva u petak doputuje u Lion kako bi obavio medicinske preglede a potpisivanje ugovora uslediće za vikend ili početkom naredne sedmice.

Momak koji je nedavno dospeo u centar pažnje zbog sukoba sa Lionelom Mesijem za Romu je upisao 28 nastupa u Seriji A, a status miljenika tribine stekao je nakon što je u derbiju Rima postigao gol u 85. minutu susreta.

Podsećamo da će dolaskom Mapua Janga-Mbive Lion pojačati konkurenciju u zadnjoj liniji čiji je član i naš Milan Biševac. Dodajmo i to da je pre Janga-Mbive Olimpik iz Liona pojačao i Matje Valbuena.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Burzanovic
Thursday, 13.08.2015
19:51

Fino se pojacava Lion za Ligu Sampiona , Janga Mbiwa, Valbuena , Rafael sve su to odlicni igraci

avatar
Toti 10
Thursday, 13.08.2015
19:13

Solidan igrac za Lion!

avatar
NDJ34
Thursday, 13.08.2015
19:03

Pravi lisac je onaj Sabatini,prodali Romanjolija za 25m, Bertolacija za 20m, Jangu za 8m i Destra ce prodati za 10ak miliona, uzeli preko 60m za 4 rezervna igraca..

avatar
mungos
Thursday, 13.08.2015
18:54

Bisevac je stoper, ovaj decko je vise Zadnji vezni