Bilić želi "đavola"?

Autor: Stevan Milovanović
četvrtak 13.08.2015.
20:39
Izvor: Sportske.net

Hrvatski stručnjak veoma poštuje talentovanog fudbalera, te bi ga rado doveo u svoje redove.

BETA/AP Photo/Oscar del Pozo
BETA/AP Photo/Oscar del Pozo

Povezane vesti

Ako je verovati engleskim medijima, menadžer Vest Hema, Slaven Bilić, namerava da u redove "Čekićara" dovede iskusnog fudbalera Mančester Junajteda, Havijera Ernandeza Ćićarita!

Kada je upitan da kaže nešto više o mogućem transferu, Slaven je otkrio da se i dalje ništa ne zna.

"Nisam siguran da li je na prodaju ili ne. Ali, svakako da bih voleo da ga imam u timu. Odličan je fudbaler.", izjavio je Bilić za engleske medije.

Meksikanac je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Real Madridu, za koji je na 33 utakmice u svim takmičenjima postigao po 9 golova i asistencija, ali to nije bilo dovoljno da ostane i ove sezone u Madridu, te se vratio u Junajted.

Međutim, verovatno se neće previše dugo zadržati u Mančesteru, s obzirom da Van Gal za sada ne pokazuje nikakve znake poverenja u Ćićaritove sposobnosti.

27-godišnji fudbaler je do sada za reprezentaciju Meksika odigrao 74 utakmice i postigao 40 golova.

Prema tržišnim procenama, Ćićarito vredi oko 10 miliona evra, ali za sada nije poznato koliku svotu novca je Bilić spreman da ponudi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volim nogomet
Thursday, 13.08.2015
23:00

Chicha treba otići iz Uniteda jer opet će bit druga opcija iza Roonyia ,a on treba igrati jer je još dobar napadač.

avatar
Friday, 14.08.2015
14:29

Druga opcija će biti, ali će i dosta igrati, svakako.

avatar
Milenko Maksimovic
Thursday, 13.08.2015
22:28

Meksikanac ostaje u junajtedu..

avatar
ZEX MAN UTD!
Thursday, 13.08.2015
21:53

Mislim da je LVG danas rekao da je Cicarito drugi spic i da on to zna.Za mene bi bila velika greska pustiti ga,igrac koji ce uci sa klupe i resiti mec a pritom se nece ljutiti zbog neigranja,odlicna zamena za Runija

avatar
Thursday, 13.08.2015
21:43

Čičarito ostaje u Junajtedu, na njega se ozbiljno računa. To je Van Gal rekao na konferenciji za novinare. Nek' uzmu Šiptara na pozajmicu.

avatar
Nikola M.
Thursday, 13.08.2015
21:40

Van Gal reče da mu je Runi prvi napadač, a Ćićara drugi i da on to zna. Ako je on spreman na tu ulogu i ako ne želi da ode, to je dobro. Ne znam šta on ima u planu, da li je zadovoljan ulogom drugog napadača, ili želi da ode, ali mi je drag igrač, voleo bih da ostane i dalje član Junajteda. Pošto će se igrati sa jednim napadačem, Runi, Ćićarito i Vilson su dovoljni, a i Depaj može zaigrati u napadu, po potrebi. Bolje da ostane Ćićara, nego da se izdvajaju silni milioni za nekog špica. Prošle sezone smo svi priželjkivali Runija u napadu, Van Gal je uslišio želje navijača negde pred kraj sezone, a sam Runi je opravdao očekivanja tako što je na skoro svakoj utakmici postizao golove i igrao odlično, a sad vidim komentare kako Runi ne treba da igra špica, da je bolji povučenije itd. Ja se ne slažem, želim da Runi igra špica, jer je to njegova prirodna pozicija, verujem da neće razočarati i da će se dobiti mnogo sa njim kao primarnim strajkerom. Ako to eventualno ne bude funkcionisalo, sa Vejnom i Ćićaritom, kao dve glavne opcije u napadu, moglo bi se u januaru potražiti novo rešenje, a do tada se osloniti na njih dvojicu.

avatar
Friday, 14.08.2015
13:31

Čičarito je pravi ''džoker''. Može jednim potezom da reši utakmicu, a to je ono što nama treba - dobra rezerva u napadu.

avatar
Mr.Gost
Thursday, 13.08.2015
21:39

Nista od toga. Danas je potvrdeno da CHICHA ostaje i vjerujem da ce bit vazna karika za nas.

avatar
Amar Zo
Thursday, 13.08.2015
21:17

Treba mu klub gde ce igrati , ima on jos dosta da pruzi fudbalu

avatar
Friday, 14.08.2015
13:32

U Junajtedu će svakako igrati. Očekujem da zaigra večeras, barem sa klupe.