Bilić ulazi u trku sa Olerdajsom i Kumanom!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.01.2017.
16:30
Izvor: Sportske.net

Hrvatski trener Slaven Bilić i njegov Vest Hem uključili su se u trku za iskusnog defanzivca Sautemptona koji se već nalazi na meti nekoliko engleskih klubova.

Beta/AP Photo/John Raoux
Beta/AP Photo/John Raoux

Povezane vesti

Portugalski internacionalac Žoze Fonte (33) nalazi se na izlaznim vratima stadiona "Sent Meri", a nekoliko klubova već je izrazilo želju da ga angažuje.

Za usluge Žozea Fontea zainteresovani su Kristal Palas i Everton, a u trku se uključio i Vest Hem, prenose britanski mediji.

Ako je verovati informacijama britanskog dnevnog lista "The Sun", klub iz Londona već je poslao ponudu za Žozea Fontea "tešku" 4 miliona funti!

"Čekićari" imaju ozbiljnih problema jer su nanizali tri poraza, a pritom imaju šestu najlošiju odbranu u Premijer ligi što znači da su pojačanja u zadnjoj liniji tima preko potrebna Slavenu Biliću.

Ostaje da se vidi da li će Sautempton prihvatiti ponudu ili će u situaciji kada više klubova žele Fontea odugovlačiti i pustiti interesente da sami podignu cenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neymar-junior-10
Thursday, 12.01.2017
05:07

Nece ni on u West Hem hahah

avatar
Nikki92CFC
Wednesday, 11.01.2017
18:16

Bilic bolje da ne dovodi nikog jer svakako nece biti jos dugo tu.

avatar
damjan89
Wednesday, 11.01.2017
17:46

U godinama je, ali je definitivno jedan od boljih stopera PL, vredi makar duplo... Msm Everton je platio Wiliamsa 15m a tu su negde i po godinama i po kvalitetu