Bilić pronašao idealnog napadača, poslata i ponuda!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 05.01.2017.
18:31
Izvor: Sportske.net

Jasno je da je "Čekićarima" potreban neko ko ume da daje golove, izgleda da su pronašli najbolje moguće rešenje.

Beta/AP Photo/Dave Thompson
Beta/AP Photo/Dave Thompson

Povezane vesti

Vest Hem je na adresu prvaka Škotske poslao ponudu tešku 20 miliona funti za napadača Musu Dembelea, javljaju mediji u Britaniji.

Supertalentovani napadač je ovog leta stigao na "Seltik Park" iz redova Fulama, potpisao je četvorogodišnji ugovor i za jednu polu-sezonu zaludeo čitavu Evropu.

Postigao je dva gola protiv Gvardiolinog Mančester sitija u Ligi Šampiona, a u "Old Firmu" je mrežu ljutog rivala Rendžersa napunio "do vrha", postigavši het-trik u ubedljivom trijumfu "zeleno-belih".

Ove sezone se na 30 nastupa u 17 navrata upisao u listu strelaca, ispostavilo se da je prelazak u Rodžersov Seltik bio prava stvar za 20-godišnjeg Francuza.

Sada je uprava "Čekićara" spremila sjajnu ponudu za njegove usluge, ali je bivši trener Liverpula i dalje uveren da će njegov napadač ostati u Glazgovu, makar do kraja sezone.

"Musa neće otići u januaru. Kada Seltik dovede izuzetno talentovanog igrača, on tu ostaja nekoliko godinu, kao što je bio slučaj sa Vanjamom, van Dajkom i Ki-Sung Jeungom", pojasnio je Rodžers.

Dembele

Ipak, teško će biti upravi škotskog šampiona da odbije 20 miliona britanskih novčanica, sa kojih bi "pokrpili mnoge rupe". Ukoliko prihvate ponudu, Vest Hem će izjednačiti svoj rekord kada je potrošen novac na jednog igrača u pitanju, kako su za istu svotu ovog leta doveli Ajua iz Svonsija.

Bilić očajnički traži napadača, njihova ponuda za fudbalera Sanderlenda je odbijena, a poslali su i ponudu od 8 miliona funti na račun Brentforda, za usluge njihovog napadača Skota Hogana, kojeg klub iz Čempionšipa po svemu sudeći ipak ceni daleko više.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Friday, 06.01.2017
09:25

Ovo ne bi bilo dobro ni za koga. Dembele je talentovan, ali mozda nije dovoljno dobar za Englesku ligu koja je puno kvalitetnija od Skotske. To znaci da ce na klupu, sto je katastrofa za mladog igraca. Vest Hem ce baciti 20 miliona, a Seltik bi za njega, ako ovako nastavi, za godinu ili dve mogao izvuci puno vece pare.

avatar
Friday, 06.01.2017
00:35

Ovo je vec pojacanje... Ne verujem sta su doveli letos sve,sam odpad su nagomilali,ovaj decko je provereno strasan,a tek ce biti , ali 20 m , nema sanse,Seltik ce dati njega samo sa 40,45 ili preko :)

avatar
Dario Hubner
Thursday, 05.01.2017
22:42

West Hem mi postaje kao Sanderlend od pre par godina,tako su i oni puno ulagali,masili sa transferima i nikakav rezultat nisu pravili.Da se razumemo,Dembele je izuzetan igrac,ali bolje mu je da ostane u Seltiku.

avatar
Eglos Zero
Thursday, 05.01.2017
21:04

Nema od tog nista nazalost. Sto se tice West Hema ode pola ekipe, ako ode Paje klub propade.Ako ga ne kupi Red Bull !

avatar
mrancic
Thursday, 05.01.2017
20:19

Zanosi se Bilić.Neće on u West Hem

avatar
Mangus
Thursday, 05.01.2017
19:33

Dembele je vec bio trazena roba. A sad je dokazao da je odlican, odlicnim igrama u Seltikovom dresu. Kakvi se sve poluigraci prodaju za 15,20 miliona, Seltik bi bio lud da popusti,