Bilić našao rešenje za sve probleme, moraće dobro da ga plati!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 01.12.2016.
13:14
Izvor: Sportske.net

Vest Hem je u problemima sa napadačima, deluje da bi ovaj čovek otklonio sve muke.

Beta/AP Photo/Dave Thompson
Beta/AP Photo/Dave Thompson

Povezane vesti

"Čekićari" su napravili respektabilan sastav ove sezone. Sigli su igrači poput Sofijana Fegulija, Simonea Zaze i Andre Ajua, ali Bilićeva četa još uvek posrće.

Istina, imali su velikih problema sa povredama, još uvek ih imaju, a čini se da je najveća boljka sam špic napada.

Najpre je povređen Kerol, Kaljeri nije zadovoljio, Zaza je još uvek izgubljen u Engleskoj, a Diafra Sako koji je nedavno odigrao prve minute u novoj sezoni će biti van stroja makar do naredne godine.

Spekilisalo se sa imenima koja bi mogla da ojačaju napadački potencijal "Čekićara", a sada ugledni "Gardijan" javlja da je Bilić "bacio oko" na odličnog napadača Bornmauta Kaluma Vilsona.

Vilson je ove sezone solidan, upisao je četiri gola na 12 nastupa u Premijer ligi, prošle sezone je postigao samo jedan više, ali je to uradio za manji broj utakmica nego sad, kako je već u ovo vreme minule godine doživeo teško povredu zbog koje je propustio čitavu sezonu.

Vilson
Foto: Beta/AP Photo/Frank Augstein

Pokušali su u upravi Vest Hema da ga dovedu i letos, ali je njihova ponuda od 15 miliona funti tada glatko odbijena. Edi Hau očigledno smatra da je Vilson važan šraf u njegovoj ekipi, zainteresovane strane će svakako morati više da se potrude.

Nije tajna da je za Vilsona zainteresovan i Totenhem, a pominjan je čak i Njukasl, no teško da će se 24-godišnji napadač odlučiti za prelazak u Čempionšip.

Vilson je na meti uprave tima sa "Olimpijskog stadion" još od 2015. godine, kada je sa 20 golova bio jedan od najzaslužnijih za promociju "Trešnjica" u najviši rang.

Pretpostalja se da bi Bornmaut mogao da bude zaintrigiran ponudom od 25 miliona funti, prema poslednjim navodima Vest Hem je spreman toliko da ponudi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Friday, 02.12.2016
00:00

Bilic out, ne traje sreca do vijeka. Na cistu genijalnost Paje su gurali proslu sezonu.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 01.12.2016
19:22

Nesto drugo ne stima u West Hemu. Finu oni ekipu imaju, jacu nego prosle godine, trener ostao isti. Nesto je unutar. Dali je Bilic imao samo bljesak prosle sezone ili su se odnosi pokvarili unutar tima, ne znam, no ne vidim da ce kupovinom se klub preporoditi.

avatar
Thursday, 01.12.2016
14:25

Vest Hemov problem je trener ne igraci,imaju odlicnu ekipu samo moraju sto pre da se rese Bilica frajer pojma nema o taktici,tipican trenerski mediokritet kao Pardiju i Hjuz!