Bilić ima plan, ako on dođe, Paje može da ide!

Autor: Nikola Miloradović
subota 14.01.2017.
13:52
Izvor: Sportske.net

Hrvatski strateg skovao je plan, kako da nadomesti eventualni odlazak francuskog internacionalca.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Paje želi da ide, to je jasno kao dan, čak je i smislio kako da ubedi upravu kluba da ga pusti. Njegov najnoviji potez je krajnje neprofesionalan, a više o tome možete pročitati OVDE.

Uprava "Čekićara" ne želi da ga pusti, ali kako je Paje isključen iz tima, "teranje inata" neće mnogo pomoći Vest Hemu, koji ionako ne pruža zadovoljavajuće partije ove sezone.

Zbog svega toga, uprava i stručni štab su osmislili plan, preciznije, pronašli su igrača koji bi mogao da bude dostojna zamena za francuskog interancionalca.

Naime, Vest Hem planira da kao zamenu za Pajea angažuje islandskog internacionalca iz redova Svonsija, Gilfija Sigurdsona.

Bivši vezista Totenhema je ključni igrač kluba sa "Libertija" već par sezona, pokazao je svoje umeće i na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, gde je selekcija Isladan, uz Vels, bila najprijatnije iznenađenje.

On je ove sezone u dresu "Labudova" upisao 20 nastupa u Premijer ligi, postigao je za to vreme pet golova, a ubeležio je i šest asistencija.

Svonsi, koji će se do kraja sezone definitivno boriti za opstanak, ne želi da se odrekne svog najboljeg igrača, ali se u upravi tima sa "Olimpijskog stadiona" nadaju da bi mogli da ih ubede da im dozvole da pregovaraju sa Islanđaninom.

Paje već na ima ponudu Olimpik Marseja, nije tajna da ga želi i Arsenal, te bi u slučaju da uprava "Labudova" popusti, mogla da mu se ispuni želja da napusti ekipu Vest Hema.

Britain Soccer Premier League

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sporske me ugasile
Saturday, 14.01.2017
15:07

Moraju da taze zamenu,nece im se isplatiti prepiranje s Payet-om . Glifi je odlican igrac ali nisam siguran da ce ga u ovom trenutku Swansea pustiti . Ako ga prodaju to bi verovatno znacilo sigurno ispadanje labudova

avatar
Realan tip
Sunday, 15.01.2017
00:49

Sa njim ili bez njega ispadaju sigurno, onda ce biti prinudjeni da prodaju. Ma da bez ovoga ispadaju 100%, sa njim 98% :D

avatar
Sporske me ugasile
Sunday, 15.01.2017
17:32

Verovatno je tako ali bi prodaja znacila 100% oprastanje od Premier lige :D

avatar
Los Vikingos
Sunday, 15.01.2017
02:13

Njima treba Sigurdson na svakoj poziciji da bi se nekako iscupali.