Bilić dobija ogromno pojačanje u zadnjoj liniji!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 19.01.2017.
17:54
Izvor: Sportske.net

Kako prenosi "London Evening Standarda" Vest Hem je na pragu angažovanja velikog pojačanje u odbrani.

Beta/AP Photo/Dave Thompson
Beta/AP Photo/Dave Thompson

Povezane vesti

Izgleda da Slaven Bilić konačno dobija jedno vrhunsko pojačanje.

Kako prenose mediji u Britaniji, fudbaler Sautemptona Žoze Fonte, koji je nedavno zatražio odlazak iz kluba sa "Sent Merisa" najverovatnije će pojačati zadnju liniju "Čekićara".

Navodno "Sveci" na stolu imaju ponudu od osam miliona funti za usluge 33-godišnjeg defanzivca i voljni su da je prihvate.

Fonte je izrazio nezadovoljstvo razvojem situacije oko novog ugovora sa ekipom Sautemptonom, podneo je zahtev za transfer i tu su ruke "Svetaca" bile vezane.

Mogli su da "tvrde pazar" i zahtevaju visoko obeštećenje, ali su se po svemu sudeći zadovoljili ponudom Bilićeve ekipe i dozvoliće igraču da pregovara sa ekipom Vest Hema.

Fonte je i kapiten "Svetaca", na "Sent Meris" je stigao 2010. godine iz Kristal Palasa, a od tada je odigrao 259 ligaških utakmica za Soton.

Od 2014. nastupa i za reprezentaciju Portugalije, a do sada je upisao 20 nastupa. Bio je i deo ekipe Fernanda Santoša, koja je minule godine osvojila Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Britain Soccer Premier League

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red Wolf
Friday, 20.01.2017
01:20

Napred veliki iz sotona u west ham. Totalno je sve jedno.

avatar
Thursday, 19.01.2017
19:40

Top igrac stvarno!!!! Bilic da je pametan dovesti jos Sakoa i miran je. Kada vec pokusava 3-5-2 onda bi u zadnjoj liniji igrao Ogbona,Fonte i Sako i to bi bio jedan bas respektabilan tim!!!

avatar
Thursday, 19.01.2017
19:35

ima fonte kvalitet za bolji klub , ajde evropski prvak treba da igra u boljem timu od west hema i sa bolji trenerom od bilica