Bild: "Tobdžije" spremile ponudu za Humelsa!

Autor: Boban Filipović
sreda 22.10.2014.
19:41
Izvor: Sportske.net

Pouzdani nemački list navodi da je Arsenal ozbiljan u nameri da pojača poslednju liniju tima asom Borusije iz Dortmunda.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Mats Humels je definitivno jedan od najboljig štopera današnjice, iz tog razloga mnogi mediji su ga selili u razne klubove, ponekad su te spekulacije delovale smešno, ali kada 'Bild' piše na tu temu, vest nije za zanemariti.

Prema informacijama do kojih je stigao jedan od najprestižnijih listova u Nemačkoj, Arsen Venger je spreman da izdvoji 32 miliona funti za 25-godišnjeg nemačkog štopera.

O odbrani 'Tobdžija' se godinama unazad govori kao najslabijem delu tima, eventualni dolazak Humelsa bi sigurno drastično popravio situaciju.

Pored toga, Venger u poslednje vreme često pribegava dovođenju nemačkih fudbalera, neke dovodio u klub kao zrele igrače neke kao decu. U taboru 'Tobdžija' ih je za sada petorica: Per Mertezaker, Lukas Podolski, Mesut Ozil, Serž Grabri i Gedion Zelalem.

Ostaje da se vidi kako će u Dortmundu reagovati kada stigen ova ponuda, za očekivati je da se još neko od velikana uključi u trku.

Četi Jirgena Klopa ove sezone ne cvetaju ruže u Bundesligi, situacija u Ligi šampiona je dosta bolja, ali u slučaju da 'Milioneri' ostanu bez elitnog takmičenja naredne sezone, sve je moguće.

Kolike su, po vašem mišljenju, šanse da Mats Humels završi na 'Emirejtsu'?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke