Besana noć - Na kraju Čelsi kupio dvojicu u panici!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.09.2017.
09:29
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Čelsi obezbedio je dva potpisa u samoj završnici letnjeg prelaznog roka. Pojačana defanziva i vezni red.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Navijači Čelsija "osedeli" su u samoj završnici letnjeg prelaznog roka pošto su se aktuelnom šampionu Engleske izjalovili gotovo svi poslovi vezani za angažovanje novih igrača.

Teško je pobrojati koje je sve igrače Čelsi "jurio" ovog leta i kako su se te priče završile, ali zajedničko za sve njih je to što fudbaleri nisu stigli na "Stamford Bridž".

Čelsi je u poslednji čas ipak uspeo da završi dva potpisa i angažuje pojačanja u defanzivnoj liniji i veznom redu, premda navijači sigurno neće biti zadovoljni time koji su fudbaleri dovedeni.

Antonio Konte dobio je pojačanje iz Torina u vidu Davidea Zapakoste koji pokriva pozicije desnog beka, a po potrebi može da igra i uz levu aut liniju.

Mediji u Engleskoj i Italiji prenose da je Čelsi platio 28 miliona evra za Zapakostu i da bi Torino mogao da zaradi još dva na ime bonusa.

Pored Davide Zapate čiji je transfer potvrđen nešto pre ponoći angažovano je još jedno pojačanje i to u veznom redu.

Dojučerašnji vezista Lester Sitija Deni Drinkvoter čekao je da mu "Lisice" daju zeleno svetlo da obavi lekarske preglede i realizuje transfer u Čelsi i posao je završen nešto posle ponoći.

Još uvek se ne zna da li je Lester obezbedio zamenu za Drinkvotera jer je to navodno bio uslov da transfer u Čelsi bude realizovan, ali to sada više i nije važno pošto je popularni "Popivoda" završio na "Stamford Bridžu".

Deni Drinkvoter potpisao je ugovor na pet godina, a Čelsi ga je navodno platio 35 miliona funti.

Podsećamo da je samo u toku poslednjeg dana Čelsi ostao bez Fernanda Ljorentea i Rosa Barklija o čemu ste više mogli da čitate u blogu uživo koji je juče bio postavljen na stranicama našeg portala, OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

51 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ceks_FC_Chelsea
Saturday, 02.09.2017
10:07

licno mislim da je ok prelazni rok i da smo malo jaci od prosle godine nrudiger- pobednik kupa sa njemackomnbakayoko- pobednik francuske lige i polu finale LSndrinkwoter- titulu sa lesteromnzapacoste reprezantativac italije ncabaljero dobar za drugog golmana, nkad se novi igraci uklope mislim da cemo biti veoma jaka ekipa i da uz united i city voditi glavnu bitku za titulu a odlucice ko ce prvi ispasti i LS, taj ce onda imati vise sansi da uzme titulu

avatar
devoto
Friday, 01.09.2017
13:18

Isti komentari kao i prošle godine, a onda su Kante, Alonso, Luiz i Mozes razmontirali ligu. Naravno da su mogli bolje da pazare, a ko nije? Morata se lagano isplaćuje i ne sumnjam da će biti sve bolji. Drinkvoter je već uzimao PL i upravo je ono što ekipi treba, Naravno, bilo bi idealno da Matić nije otiša i da su mogli da dovedu Sandra iz Juventusa, ali nisu hteli da prodaju, a lično nikada ne bih menjao Alnosa za bilo kog levog beka na svetu. Zavisi od toga kako sezona bude išla, ali siguran sam da će u Januaru doći još neko vredan pažnje.

avatar
Azardinjo
Friday, 01.09.2017
13:14

Ako razmislite malo - više nego odlično odrađen prelazni rok. Zašto? Doveli smo idealnu zamjenu za Koštu, morata već na 3 utakmice ima 2 gola i 2 asistencije. Dalje Zappacosta koji ima klasnu statistiku. Bakajoko doduše treba tek da se dokaže. Smatra da će on i Popivoda da se bore za poziciju pored Kantea. Rudiger za rotaciju i to je to. Igrači su nas odbijali jer nikad ne bi igrali prvu postavu kod nas, nije uopšte bio loš prelazni rok. Čak najbolji od 2013

avatar
Tbr
Friday, 01.09.2017
13:03

Zapakosta se mozda nekako i uklopi na bekovskim pozicijama, barem ima bolji centarsut od Mozesa i Alonsa...ali Drinkwater...stvarno ne znam sta ce nam on, niti ima dobar pas, nema neki perfektan pregled igre, sut iz daljine, o defanzivi da ne pricam, decko je suvi prosek, nije za Chelsea. Verujem da nije nista losiji od Calobe i Loftus Cika.

avatar
Маркус19
Friday, 01.09.2017
12:52

Нису то паничне куповине, добри су играчи, не топ класа, али добри. Челсију је било потребно пар појачања, довели су још два, тако да нису лоше прошли

avatar
Friday, 01.09.2017
12:08

Mislim da su Celsi i Arsenal glavna inspiracija ovih eng novinara koji jedva cekaju da zakuvaju nesto i stvore privid panike, pogotovo u Celsiju gde je mirna voda koja breg roni. Nadam se da ce Popivoda ponoviti sezonu sa Kanteom iz Lestera. Italijana nisam pratio pa me znam kakav je. Drago mi je sto nije dosao Ljorente jer ce biti vise mesta za Micija. A i licno mislim da je to forsirana prica jer su saradjivali(Konte i Ljorente).

avatar
Friday, 01.09.2017
11:24

Dobro je i proslo kako je moglo biti. Nisam zadovoljan ali sacekajmo januar da vidimo kako ce biti pa cemo onda zbrajati i oduzimati utiske. Kabaljero sasvim dobar za drugog golmana, Rudiger je OK igrac, Zapakosta moje osobno misljenje je da ce biti flop (nadam se da gresim), Drinkvoter uz Moratu mislim da ce biti najbolje pojacanje jer zna ligu, najbolje godine, dobar igrac, igrao sa Kanteom... Bakajoko je isto dobar mada je rovit, Morata ce dokazati da je najbolja 9-ka lige. Najveci problem je pozicija lijevog wing beka! Ima tu njih koji mogu pokriti ali nije to to. Kenediju je ovo sansa nek se uozbilji i bude dupler. Ostalo je OK, mada videt cemo. #EMENALOOUT

avatar
iva2
Friday, 01.09.2017
11:13

Mislim na kraje prelaznog roka. kako su vecina igraca odbijali Celsi,da isti ima sasvim dobar sastav,ima Celsi i iskusnih i mladih i zvezda i radnika i boraca u timu i najboljeg trenera

avatar
Eden Hazard 10
Friday, 01.09.2017
12:07

Mislim da su neki bas zbog toga sto bi bili na klupi odbijali dolazak u Chelsea tj. sto je prvi tim vise-manje zacementiran

avatar
MANUTD
Friday, 01.09.2017
16:18

Najboljeg trenera? Po kom parametru?

avatar
ADIS-M-UNTD
Friday, 01.09.2017
13:06

Vjerovatno ali moras da bi napao bilo kakvo takmicenje imati jaku i klupu jer od toliko utakmica doci ce do povreda igraca...Mislis da sa Bacuiem ako dodze do povrede Morate biti ce te ubojitiji? Pogledaj klupu Sitija i Junajteda a cekamo i da se Ibra prikljuci u januaru. Pa i Totenhem sad ima kvalitetniju klupu od vas. Samo da te podsjetim sta bi ti uradio kada je Junajted u onoj sezoni ostao bez 8 prvotimaca pokosen povredama..sta da se to desi celziju ko ce igrati i nositi igru dok se ti igraci vrate jeli resenje Juniori u LS? Junajted tad nije ni igrao LS pa i nije bilo toliko strasno. Vi sad nemate ni drugi tim jer ste ih sve poslali na pozajmicu. Zbog cega Drinkvoter a Loftuscik na pozajmicu,zbog cega ovaj desni bek a Ake na pozajmici decko pokido za Bormout zbog toga i bio vracen.

avatar
Friday, 01.09.2017
11:11

Dobro smo i prosli kako je moglo biti...

avatar
Kajzer
Friday, 01.09.2017
15:29

Eto vidis da si dzabe kukao, lagao i sramotio se. Sacekas kraj pa onda pljujes, ako bas moras, prvo skoci pa reci hop. Smanji kuknjavu i laganje i bices ti ok lik.

avatar
Friday, 01.09.2017
23:13

Opet najlosije uradjen prelazni rok. Posle Balaka, Drogbe, Lamparda... dovode se Zapakoste, Popivode i ostali amateri. Ti ne razumijes to jer i ne navijas za Celsi.

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 01.09.2017
17:50

http://www.chelseafc.com/content/cfc/en/homepage/news/boilerplate-config/latest-news/2017/08/numbers-up-for-new-pair.img.png Pazi Emenala intelektualca izvadi se kao prosle godine 5 do 12 sa 2 igraca .Valjda i nas bog pogleda i jednog dana Abramovic mu uruci otkaz inace cemo morati svaki prelazni rok sjedit i cekat da neki igraci dodje.

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Friday, 01.09.2017
11:09

Pa dobro je nije lose sto znam

avatar
Plava Horda
Saturday, 02.09.2017
15:36

Za rotaciju odlicni, gde da nadjemo zvezdu koja hoce da deli minutazu, i koga izbaciti iz sampionskog tima, se Kejhila naravno ali opet on je englez.

avatar
Miodrag21
Friday, 01.09.2017
10:37

Ne verujem da su navijaci zadovoljni ovim pojacanjima.. realno puno se vise ocekivalo od Celsija.

avatar
Can Demir1
Friday, 01.09.2017
10:34

Na kraju je bilo daj šta daš... očajan prelazni rok sem Morate koji se polako isplaćuje i Bakayoka koji će se isplatiti u budućnosti, ovo je ostalo vrlo skromno. Nadam se da će Konte izvući najbolje od ove zadnje dvojice igrača.

avatar
NikkiCFC
Friday, 01.09.2017
15:25

Drinkvotera jurimo 2 meseca nije on u panici, ne znam zasto se cekala zadnja sekunda tj. produzeci :) Sve u svemu, on da bude cetvrti najskuplji igrac u istoriji kluba sa 35 miliona funti ispred Koste, Azara, Kantea, Sevcenka... Ne verujem sta su naprevili od fudbala par klubova...

avatar
Emperador(2018)
Friday, 01.09.2017
10:27

Steta za Mareza

avatar
Dragojevic Andrija
Friday, 01.09.2017
10:26

u panici ce i sve rivale da prederu.. dzabe sitiju svi milion nemaju karakter sampiona vazi i za ostale trube osim man utd-a koje vodi jos i murinjo.. ,,pozdravite vasu mamu,, :D

avatar
ofsajd
Friday, 01.09.2017
10:23

i opet im fali igraca, trebali su minimum 4 da dovedu ali jbg...

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Friday, 01.09.2017
16:02

bice ovo dobro do januara onda u januaru ce dovest jos nekog i to je to

avatar
theDarkKnightRises
Friday, 01.09.2017
10:23

Kakav los posao prodali Matica kupili za te pare Drinkwatera plus onog B reprezentativca koji je sedeo zadnjih 11 kola ma klupi u Torinu od sto je mnogo dobar i oni zele finale LS hahah budite srekni ako i grupu prodjete GGMU!!!

avatar
Blackmamba24
Friday, 01.09.2017
11:34

Bolji je od Blinda to zasigurno

avatar
NikkiCFC
Friday, 01.09.2017
15:37

Zamena za Matica je Bakajoko koji je mnogo bolji igrac. Drinkvoter ce da ima ulogu Kerika iz Junajteda, dakle tek poslednje resenje u veznom redu za kup utakmice. Zapakosta je po statistici uz Sandra i Goluma najbolji bek u italiji, i svako ko prati ce ti reci da je mnogo bolji od De Silja i Darmijana. Imao je povredu naravno da je prvi bek Torina. Od poslednja 3 okupljanja reprezentacije 2 puta dakle 4 utakmice je bio prvi desni bek a u junu nije pozvao jer je bio povredjen kada nije ni igrao za Torino. Decko je novi Zambrota. Mi ne preplacujemo igrace vec ih pronalazimo i kod nas postaju svetska klasa. Aspi 8 miliona iz Marseja sada kapiten nezamenjiv, tako i sa Alonsom, Kurtou smo iskopali iz Belgije sada je u tri golmana sveta. Tako smo kao klince nasli i De Brujnea, Lukakua i Salaha a sad su udarna snaga rivala. Murinjo ih je oterao. E i Zapakosta ce kod nas da postane svetska klasa, nezamenjiv bek nas a i azura. A nadam se da ce da podigne i bolginju za 10 meseci!

avatar
realan88
Friday, 01.09.2017
12:27

a blend englez😂😂😂😂

avatar
theDarkKnightRises
Friday, 01.09.2017
12:09

Od Blinda je i Moj drug bolji Ali nije Imao srekje da se rodi u Englesku :)

avatar
Zauvek Plavac
Friday, 01.09.2017
09:56

Pa, više su navijači nezadovoljni celokupnim rokom jer nisu dovedeni željeni igrači, a ne zato što su Zapakosta i Drinkvoter došli. Obojica su dobri igrači i sigurno će ih Konte dobro uklopiti. Ostali smo bez Ljorentea koji bi sigurno pojačao efikasnost napada i bez levog krilnog beka, ali se nadam da će se te 2 pozicije rešiti u januarskom prelaznom roku.

avatar
Chelseaaaaa
Friday, 01.09.2017
11:38

Jedno je moj druze biti dobar igrac a drugo je biti igrac za velike stvari. Ako si zadovoljan nekim 3-4 mjestom i ako si zadovoljan da npr u susretu sa Realom primimo samo 3-4 komada, onda ok, ali daj molim te budi realan malo. Ovo je katastrofa odradjen prelazni rok. Postali smo moneyball-eri koji zaradjuju vise nego sto trose, a to u modernom fudbalu garantuje neuspjeh

avatar
Zauvek Plavac
Friday, 01.09.2017
22:08

Nisam ni ja druže zadovoljan prelaznim rokom. I ja spadam u te navijače. Međutim, ne mogu da se složim sa tobom da je ovo ekipa za 3-4 mesto i da bismo u susretu sa Realom primili 3-4 komada. Mnogi zaboravljaju da mi imamo ekipu i trenera sa ŠAMPIONSKIM mentalitetom. Drinkvoter je igrač koji, realno gledano, nema kvalitet za ekipu kao što je Čelsi, dobar je kao backup igrač. Ali zna kako se osvaja titula, to je ostvario pretprošle sezone, i sigurno može da doprinese. Ne onoliko koliko bi npr. Naingolan da smo njega doveli ali svakako može. Klupa nam je realno slaba, to je glavni problem. Junajted ima strašno jaku klupu, mi imamo slabu. Konte će imati mnogo posla da izbalansira prvih 11 i klupu i da se pritom naprave dobri rezultati. Doduše, mi nismo jedini koji igraju na 4 fronta, drugi će isto da se spotaknu, ništa se ti ne sekiraj. Mi moramo u januaru da budemo pametni i dovedemo napadača i levog beka, i može onda lako da se desi da drugi deo sezone bude naš. Treba verovati u ekipu i Kontea.

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Friday, 01.09.2017
16:05

kako nezadovoljni kad je klub davao za sandra 70 mil ali kad covek necce da dodje nije kriv emenalo onda puno drugih nerealnih meta , ali jednostavno nece igraci da dodju i ti daj koliko hoces placaj im koliko hoces

avatar
yboyka525
Friday, 01.09.2017
09:52

Cekali minut do 12 da bi doveli ovu dvojicu? Mogli su ih dovesti pre mesec dana upola cene,ovo je stvarno ocajnicki potez. Sto je najjace sada ce se pojaviti komentari za ovog Zapakostu da je novi Zaneti,Drinkvoter zver-original Lampard :D

avatar
ADIS-M-UNTD
Friday, 01.09.2017
09:44

Sta reci celzija ceka duga sezona na 4 fronta a totalno desetkovani...i dalje ne razumijem celzijevu upravu prodas matica dovedes drinkija posaljes sijaset mladih igraca na pozajmice i akea i dovedes nekog beka iz torina jos te oderu u transferu. Bice burno ako konte vidi da ne ide nebi me nimalo zacudilo da sam napusti celzijevu klupu.

avatar
Amar Zornic
Friday, 01.09.2017
09:43

Prodas Matica a dovedes Bakajoka i Drinkvotera ... to su te sampionske ambicije

avatar
Direktor Marjanovic
Friday, 01.09.2017
12:24

Ne verovatno Matic vise vredi nego Bakajoko i Drinkvoter.Kako je celsi prodao Matica ljudi od njega prave Cavija.

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Friday, 01.09.2017
16:07

prodas matica da dokazes unitedu da i bez matica mozes da ih pobedis i budes ispred njih na kraju

avatar
ADIS-M-UNTD
Friday, 01.09.2017
12:53

Nisi dobro razumio ali ako si htio veznog igraca zar nije bolja opcija Bakajoko-Matic od Bakajoko -Drinki...Drnki nije ni blizu kvalitete Matica ni u jednom segmentu igre... pa i sam konte ako si vidio njegovu izjavu na pitanje zasto je prodat matic odg pitajte upravu,on je bio protiv toga jer stvarno sa Bakajokom-Maticem i Kanteom imali bi zid na sredini terena a imate dovoljno kvalitetnih kreativaca Azar-Vilijan-Pedro da daju gol.

avatar
N\'Golo Kanté
Friday, 01.09.2017
09:42

Prošle godine su svi pisali da su Alonso i Luiz panične kupovine.Na kraju se ispostavilo da su njih dvojica bili jedni od najboljih pojačanja.Ne treba žuriti sa ovakvim naslovima ipak će vrijeme sve pokazati odnosno rezultati Chelsea.Pozdrav.

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 01.09.2017
09:38

Mozda Celsi nije imao bas najbolji prelazni rok,al ja mislim da ce oni zavrsiti u top3 na kraju.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Friday, 01.09.2017
12:02

I ja sam tog utiska. Na kraju krajeva, dobili su Totenhem i Everton bez Azara. koji im je pola ekipe

avatar
Plava Horda
Saturday, 02.09.2017
15:38

Top 3 lagano kao i Junajted i City, za tutulu do zadnjeg kola, prednost ima onaj koji prvi ispadne iz LS a to je City :D

avatar
Rafa_Cg
Friday, 01.09.2017
09:35

Vidjecete kad Conte poslozi sve ovo I uzme titulu .