Bentaleb se seli u Italiju?

Autor: Stevan Milovanović
sreda 29.04.2015.
07:05
Izvor: Sportske.net

Fudbaler sredine terena od sledeće sezone u Seriji A?

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Naime, kako javljaju engleski mediji, za fudbalera Totenhema, Nabila Bentaleba, zainteresovana su čak 4 kluba iz italijanske Serije A!

Odlične partije 20-godišnjeg fudbalera nisu prošle nazapaženo, tako da su za njega interesovanje pokazali Roma, Lacio, Napoli i Juventus.

Reprezentativac Alžira je ove sezone u Premijer ligi do sada 21 put bio starter i uvek je bio jedan od najboljih igrača svog tima.

Iako bi ga 4 gorepomenuta tima rado dovela u svoje redove, problem može da im napravi i sam Bentaleb, koji je otkrio da je veoma srećan u Londonu.

"Volim klub, trenere, i odlično se osećam ovde. Odigrao sam dosta utakmica ove sezone i moram da nastavim da napredujem iz godine u godinu.", izjavio je 20-godišnji fudbaler.

Totenhem se zbog toga nada da bi mogao da produži ugovor sa Bentalebom, pred kojim je svetla budućnost, iako mu trenutni ugovor ističe tek u junu 2018. godine.

Bentaleb je jedan od talentovanih fudbalera na kome bi mogla da se zasniva budućnost kluba, tako je pred čelnicima Totenhema period u kome im je glavni cilj da ostanu imuni na ponude italijanskih klubova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 30.04.2015
22:38

Ovaj Juventus hoce Kabaja, Eriksena, Gindogana, Karvalja, Snajderlina, sad i Bentaleba. Oni svakog hoce...

avatar
DEL PIEROO
Friday, 01.05.2015
03:30

A ne damo pare ni za koga, na kraju dovedemo nekog za jeftine pare i od njega napravimo igracinu :)

avatar
Pedjaa11
Wednesday, 29.04.2015
19:30

Pa realno Totenhem ga nece pustiti za male pare, eventualno neku pozajmicu a italijani nemaju para da plate vise od 20 miliona..

avatar
*** T O P G U N **
Wednesday, 29.04.2015
09:28

Veoma zahtevan igrac...nadam se da konecno Tare (ne mogu da ga podnesem) uraditi dobro za plavog dela Rima i iskoristiti njegove religiske veze :D i da ga dovede u svojim tabora....AVE LAZIO

avatar
Srbenda
Wednesday, 29.04.2015
09:16

Nije los ovaj, gledao sam ga par puta...