Benfika se ne zaustavlja - Hoće još jednog srpskog reprezentativca!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 23.05.2016.
20:43
Izvor: Sportske.net

Ništa novo u Lisabonu, Srbi su na ceni, Još jedno zvučno ime se pominje kao potencijalno pojačanje Benfike.

BETA/AP Photo/Darko Vojinovic
BETA/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

U lisabonskoj Benfiki ne žele da prekinu svojevrsnu tradiciju, gotovo da nema prelaznog roka, a da se njihovi redovi ne pojačaju nekim od srpskih fudbalera.

Zimus su to bili Ivan Šaponjić i Luka Jović, dok je Ljuba Fejsa već starosedelac među lisabonskim ''Orlovima'', uz tri osvojene titule sa ovim klubom.

Danas smo izvestili o sve ozbiljnijem interesovanju čelnika Benfike za Andriju Živkovića iz Partizana, opširbije o tome čitajte OVDE, a iz Grčke je stigla još jedna transfer-najava.

Naime, pojedini grčki mediji prenose da je Benfika zainteresovana i za još jednog reprezentativca Srbije, defanzivnog vezistu Luku Milivojevića, koji je od pre dve godine član atinskog Olimpijakosa.

Podsetimo, ovih dana se pojavila informacija da je Fiorentina zainteresovana za Ljubomira Fejsu, pa ukoliko se taj transfer realizuje, Luka Milivojević bi popunio tu prazninu.

Pominje se da je klub iz Lisabona spreman da plati 10 miliona evra za 25-godišnjeg Srbina, uz podsećanje da je Olimpijakos prošlog leta odbio ponudu Fenerbahčea koja je iznosila osam miliona.

Naredni dani pokazaće koliko je Benfiika ozbiljna u svojim namerama, ali i da li su u Olimpijakosu i dalje uporni da zadrže srpskog vezistu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dario Hubner
Monday, 23.05.2016
21:07

Verovatno ce traziti vise.Milivojevic je radilica,odlicno igra.A i kad dobijes pohvalu od Kambijasa,onda znas da vredis.

avatar
Alexander Stonsky
Monday, 23.05.2016
20:52

Svi smo provalili da je Benfika Zahavijev klub.

avatar
Nikola Nikola
Monday, 23.05.2016
21:32

Verovatno se zbog toga što su ''klasičan menadžerski klub'' trenutno nalaze na šestom mestu UEFA rang liste!? Opšte je poznato da su rezultati u menadžerski dilovi usko povezani - mi smo čist primer.

avatar
Nikola Nikola
Saturday, 28.05.2016
02:23

Matiću, Sulejmaniju, Mitroviću i Šaponjiću Zahavi uopšte ni nije menadžer. Ljudi sa nama rade isto kao i sa Argentincima, Brazilcima... jeftino tržište, dovdeš za male pare ''XX'' igrača i jednog, dva ćeš sigurno potrefiti da uvaljaš za desetostruko više u budućnosti. Briga Benfiku da l' je njemu menadžer Damjanac, Ramadani, Zahavi... njima je bitno da kroz 2-3 sezone povećaju vrednost tom igraču za par miliona, a koliko vidim - sve pobrojane su prodali za više od onoga koliko su ga platili, izuzev Đuričića na kom će definitivno biti u gubitku.

avatar
Alexander Stonsky
Saturday, 28.05.2016
00:05

Filip I Lazar Markovic, Stefan Mitrović, Luka Jović, Ivan Saponjic, Nemanja Matic ( doduse dosao iz Celsija ), Ljubomir Fejsa, Filip Djuricic, Miralem Sulejmani. Ovo je slucajnost ?!