Benatija "svađa" italijanske velikane!

Autor: Pavle Lazarević
utorak 31.05.2016.
14:57
Izvor: Sportske.net

Defanzivac Bajerna bi trebalo da napusti Nemačku u narednom transfer periodu, a po svemu sudeći se vraća na apeninsko poluostrvo.

BETA/AP Photo/Daniel Maurer
BETA/AP Photo/Daniel Maurer

Povezane vesti

Šampion Bundeslige minhenski Bajern je doveo već ogromno pojačanje u odbrani, a to možete pogledati OVDE. Povodom toga, marokanski štoper Mehdi Benatija je na izlaznim vratima bavarskog kluba.

Za njegove usluge interesuju se mnogi timovi iz Serije A, a sam igrač nema ništa protiv da se vrati u ligu u kojoj se afirmisao i postao jedan od najboljih defanzivaca.

Naime, već dugo se pisalo da je 29-godišnjak na radaru Juventusa, a i njegov bivši klub Roma ga želi u svojim redovima, nakon što će odlični Grk Kostas Manolas najverovatnije otići u Premijer ligu, nakon što su za njega zainteresovani Arsenal, Čelsi i Mančester Junajted.

Novo ime u trci za Benatiju je milanski Inter! Popularni "Neroazuri" će morati da prodaju jednog ili dva igrača iz prve postave, zbog finanskijskog fer-pleja, a Benatija bi trebalo da popuni rupu u odbrani, jer su za Kolumbijca Džejsona Murilja takođe zainteresovani brojni engleski klubovi.

Kako navodi "Gazeta delo Sport", Marokanac bi pristao i na smanjenje plate da se pridruži nekadašnjem osvajaču Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke