Belgijanac na meti Borusije?

Autor: Nikola Miloradović
utorak 19.04.2016.
23:05
Izvor: Sportske.net

Ekipa Borusije iz Dortmunda mogla bi da se uključi u trku sa Mančesterom i Čelsijem za potpis korpulentnog napadača.

Beta/Gareth Fuller/PA via AP
Beta/Gareth Fuller/PA via AP

Povezane vesti

Nemački "Skaj" objavio je da je napadač reprezentacije Belgije i Evertona, Romelo Lukaku, viđen u blizini "Signal Iduna Parka".

To je odmah "podgrejalo" spekulacije da bi Lukaku mogao da napusti redove tima iz Liverpula, a sada se pretpostavlja da bi iznenadno njegov potpis mogao da dobije nemački velikan iz Dortmunda.

Lukaku se "Karamelama" pridružio pre dve godine u transferu vrednom 35 miliona evra, a sada se pretposavlja da bi engleski klub za njega mogao da traži i preko 80 miliona evra.

Svoje interesovanje za usluge Belgijanca pokazali su i njegov bivši klub Čelsi kao i Mančester Junajted, koji bi na mesto šefa struke mogao da postavi Žozea Murinja koji je sa Lukakuom sarađivao upravo u redovima tima sa "Stamford Bridža".

Ipak, informacija da se fudbaler nalazi u Nemačkoj i to u blizini stadiona "Milioner", uključile su u trku za njegov potpis i ovog Bundesligaša.

Trener Evertona Roberto Martinez je nedavno rekao kako klub ne želi se oprosti od jednog od svojih najboljih igrača, ali pitanje je koliko će to biti izvodljivo za ovu englesku ekipu.

Belgijski napadač je svojevremeno izjavio kako bi i u što skorijem roku voleo da igra u nekom od evropskh takmičenja, a ekipa sa "Gudisona" to naredne sezone neće moći da mu omogući.

Kada to umemo u obzir, i tome dodamo veliku platežnu moć nemačke ekipe, ne bi čudilo da od sledeće sezone levonogog napadača gledamo na terenima širom Nemačke, i to u "žuto-crnim" dresovima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke