Belerin govorio o Arsenalu i mogućem transferu

Autor: Aleksandar Vučković
sreda 23.03.2016.
19:06
Izvor: Sportske.net

Odbrambeni igrač Arsenala, Hektor Belerin, dao je izjavu povodom navodnog interesovanja Čelsija i Mančester Junajteda za njegove usluge.

Beta/Peter Byrne / PA via AP
Beta/Peter Byrne / PA via AP

Povezane vesti

Španski U21 reprezentativac potpuno je potisnuo Matjea Debišija u drugi plan u poslednjih godinu i po dana i postao prvi Vengerov izbor na poziciji desnog beka.

Belerin je u Arsenal stigao 2011. godine iz Barselone, a u poslednja dve meča Premijer lige zabeležio je tri asistencije za tim iz severnog Londona.

Sudeći po izjavama britanskih medija, Arsenalov gradski rival Čelsi i Mančester Junajted bacili su oko na mladog Španca.

Ipak, uprkos skorašnjim pričama o mogućem transferu, desni bek Tobdžija tvrdi da je njegov dugoročni plan za budućnost vezan za Arsenal.

"Bilo je zaista neverovatno vratiti se na Kamp Nou. Tamo sam živeo kao mlad i stasao igrački, a povratak tamo je san svakog igrača koji se razvijao u Barseloni. Ja sam, pak, nosio drugi dres, ali to je svakako bila velika čast", izjavio je Belerin za "Goal".

"Kada sam napustio Barsu, nisam se osvrtao. Skoncentrisao sam se na svoju igru u Arsenalu i vrlo sam srećan ovde. Prosle godine sam potpisao novi ugovor i još mnogo toga me ovde čega. Klub okuplja sjajan tim sa igračima poput Aleksisa Sančeza i Mesuta Ozila."

"Moja budućnost je ovde i srećan sam tu gde jesam. U fudbalu je sve moguće, ali za sada sam u Arsenalu i dajem sve za taj klub. Trenutno ne razmišljam o promeni sredine."

Belerin je ove sezone zabeležio 4 asistencije na 28 premijerligaških nastupa za tim Arsena Vengera.

Sedam kola pre kraja i sa utakmicom manje, Arsenal u trci za titulu zaostaje 11 bodova za prvoplasiranim Lesterom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JamesRodriguez_010
Thursday, 24.03.2016
13:05

Kroz par godina najbolji bek sveta zasigurno.Obozavam njegov stil igre btw

avatar
SAB
Thursday, 24.03.2016
00:50
avatar
dock
Thursday, 24.03.2016
00:44

Jos je mlad ovaj momak i ima dosta stvari koje mu fale. Ima kao brzinu, koja se zapravo ne vidi zbog nacina igre i verovatno straha. U odbrani prelako ispada cak i od osrednjeg driblera, o onim jacim da ne govorim. Sam nema nikakav dribling, pa cak ni najobicnije pretrcavanje igraca, iako je kao brz. Na kraju, ono najvaznije, centarsut jako, jako slab, da ne kazem, jedan od najgorih medju bekovima. Moze da napreduje, ali za sada ima bas dosta mana da bih verovao da ce biti vrhunski. Monreal, sa druge strane, je mnogo bolji bek, bolji u odbrani i napadu, bolji centarsut mnogo, inteligentnije se krece, dosta toga bolje. Istina, dosta je stariji.

avatar
fuad crnisanin
Thursday, 24.03.2016
13:23

Po tvom komentaru Arsenal bi trebao vratiti Ebuea, po tebi je jedan od najgorih desnih bekova!

avatar
dock
Friday, 25.03.2016
14:49

Ne, ne, pogresno si me shvatio. Ima i gorih bekova od njega. :)

avatar
jv
Wednesday, 23.03.2016
23:22

Arsenal ga ne sme prodati ako misli na buducnost!

avatar
West London
Wednesday, 23.03.2016
23:10

Ne ide on nigdje iz arsenala,kratko i jasno,a razvija se brzinom za nepovjerovati,bit će među boljim bekovima na svijetu,a ima sve tehniku,brzinu,zna lijevom i desnom nogom,stvarno je dobar,ali bit će i bolji.

avatar
JovicaDobrica
Thursday, 24.03.2016
23:54

Druze vi zudite za trofejom..pa kad ste osvojili Ligu zadnji put jel ima 16ak godina..

avatar
JovicaDobrica
Saturday, 26.03.2016
00:51

Navijam za Barsu od djetinjstva..ali vasu osvojenu Premijer Ligu ne pamtim.a A slika je koliko bjezimo u trofejima od svih vas da smo najtrofejniji klub na svijetu sa 88 titula od toga 22 internacionalne!Zadovoljni ste 4im mjestom,ako promjene Lš vas nece tu biti.Ja volim arsenal ali ne mozes govoriti za klinca koji je sastavio sezonu ipo pardon prosle godine je na kraju zablistao da je jedan od najboljih.Osvojite kupove koje veze nemaju. Cuj Shield.. 😂😂nI nemoj da vrijedjas.

avatar
West London
Friday, 25.03.2016
11:42

Ti gluposti pričaš arsenal žudi za trofejem,i za koga ti navijaš majke ti slika ti na njoj 15 klubova,vidi se da si još malo dijete,nezz ja tko je prošle godine osvojio,ti pišeš nebuloze vezane za temu.

avatar
Igors Stepanovs
Wednesday, 23.03.2016
20:38

Strasan ce bek biti vec je sad odlican za svoje godine.Moramo ga zadrzati...