Barsin kvintet želja!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 19.02.2015.
11:03
Izvor: Sportske.net

Predsednik Bertomeu napravio listu, uz pomoć novog direktora Brajde, ova petorica igrača bi mogla da budu aduti predsednika Bertomeua u novoj izbornoj kampanji! Barsa može već na leto da dogovara transfere za zimu 2016.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Neke stvari idu na ruku Kataloncima.

Jedna od meta je Marko Rojs, on je produžio ugovor, pa neće otići na leto, a to se tumači i kao želja da se sačeka Barselona. Nemac preferira Katalonce i on bi recimo naredne zime, ili verovatnije u leto 2016. mogao da stigne na "Kamp Nou".

Meta je i Pol Pogba, navodno je novi direktor Brajda već razgovarao sa Minom Rajolom. I tu Barsi stvari idu na ruku, Pogba nije baš rad da na leto ode iz Juventusa, ima ugovor do 2019. a ni klub izgleda ne žuri da ga proda.

Ako ne bude neke nepristojne ponude, veća je verovatnoća da Francuz ostane u Torinu, što opet kasnije otvara Barseloni vrata. Kao i Rojs, i Pogba preferira Kataloniju, odnosno Barselonu u odnosu na Real.

Što se preostale trojice tiče, jedno ime je već poznato, Danilo iz Portoa koga želi i Real, tu je za Barsu problem tajming jer bi Porto mogao da proda ovog fudbalera tokom leta. Doduše, postoji mogućnost da Brajda dogovori transfer i onda ostvari desnog beka na pozajmici među "Zmajevima".

Huan Mata je takođe na listi, ali je teško verovati da bi i on i Rojs mogli da dođu. Omaleni Španac jeste jedna od želja Luisa Enrikea, ali bi u tom slučaju verovatno Pedro mogao da napusti klub.

Barselona želi i Bendera, ali ne Svena iz Dortmunda, već njegovog brata Larsa. Ovaj nemački vezista može da igra na više mesto u timu, pokriva pozicije u veznom redu u defanzivi, i na neki način bi mogao da bude "novi Maskerano".

Njega želi i Venger, ali odbija da plati 30 miliona evra koliko traže "Farmaceuti".

To su petorica, otpao je Verati, koga PSŽ neće pustiti ni po koju cenu, a još neki pominjani igrači sada nisu u prvom planu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Thursday, 19.02.2015
12:07

200-250 miliona evra pa se klatite...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 19.02.2015
12:25

pa tu negde ako ne i vise...pogba 100 miliona rojs je tek produzio ugovor nema klauzulu cena ce da bude sigurno 50-60 miliona danilo 25 miliona bender 30 miliona i mata barem 45 miliona

avatar
fcb
Thursday, 19.02.2015
19:31

pa nece bas sve da ih dovedunmislim da se pogba i rojs mogu dovesti za nekih 120 miliona, danilo oko 25, mada mislm da nece doci, ne znam kakva je situacija sa benderom, koliko mu je jos ostalo ugovora, ali mislim i on za nekih 25-30 mil da moze doci, a mata je nepotreban, ali ja bih u svakom slucaju bio zadovoljan sa prvom dvojicom, a vjerovatno ce biti i odlazaka, tako da ce para biti

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Thursday, 19.02.2015
12:29

Bravo, upravo tako sam i ja razmisljao. Tu negde ako ne bas i isto:-D