Barselonin defanzivac se vraća u Premier ligu?

Autor: Aleksandar Vučković
četvrtak 28.04.2016.
00:50
Izvor: Sportske.net

Katalonski klub je dobio zvaničnu ponudu od Liverpula za odbrambenog igrača kog planiraju da prodaju.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Defanzivcu Barselone Tomasu Vermelenu ovog leta ističe ugovor, a ponudu za njega je i zvanično poslao Liverpul.

Engleski klub je spreman da izdvoji najviše 10 miliona evra za belgijskog reprezentativca, koji je Barselonu koštao 19 miliona evra.

Uprkos tome, on jedva i da je igrao za nepune dve godine koliko je prošlo od kad je stigao u Kataloniju iz Arsenala.

Barselona se nada da će stići neke primamljivije ponude iz Premijer lige, posebno iz Vest Hema koji je pokazao interesovanje za Vermelena.

Belgijanac se nije naigrao u Barseloni i svestan je da je najbolji potez za njega da promeni sredinu. Njegovu prvu sezonu u katalonskom klubu obeležila je teška povreda, dok je sa odmicanjem ove sezone igrao sve manje.

Vermelen bi najviše voleo da se vrati u Premijer ligu u kojoj je uspešno nastupao za Arsenal i gde još uvek ima dobru reputaciju.

Liverpul je stupio u kontakt sa njegovim menadžerom prethodne nedelje, a sada su poslali i zvaničnu ponudu.

Pored Liverpula, za njega su navodno zainteresovani Čelsi, koji još nije napravio zvaničan potez, i Vest Hem od koga se uskoro očekuje ponuda.

Za Tomasa su zainteresovani i neki turski klubovi, ali njegov prioritet je da se vrati u Premijer ligu, ukoliko to bude bilo moguće.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dovlamir88
Thursday, 28.04.2016
15:24

Da li ce se baciti oko za nekog fudbalera koji je iole u formi! Gece, Pastore, Vermalen...

avatar
fiSTE
Thursday, 28.04.2016
10:12

Pa zasto Liverpul? Posle Barselone najvise volim taj klub i njima bas da dodje ovo drvce.

avatar
Chella_ynwa
Thursday, 28.04.2016
06:18

Nije on los stoper, ali je dosta istrosen i bojim se da je njegovo proslo. 29 godina, teske operacije, ove godine skoro da nije igrao. Bolje da se proba sa Bartom, bar je mlad ako nista, a i ne bi ga Barsa drzala da je tako los.

avatar
stevan_vasic90
Thursday, 28.04.2016
02:08

Momci iz Arsenala ne shvataju da to što su najbolji ili među najboljima u Arsenalu ne znači da su kalibar za ekipe poput Barcelone... Fabregas, Song, Vermaelen su dobri primeri.

avatar
Thursday, 28.04.2016
09:55

Van Bronkost nije bio kalibar za Arsenal al je zato bio medju boljim igracima u Barci. Toliko o tvojoj teoriji. I naravno tu je i Anri al si njega izostavio, pitam se zasto.

avatar
Thursday, 28.04.2016
16:21

To sto je bio kalibar za svaki klub to ga ne cini igracem Arsenala?nA trenutno stanje stvari su transferi iz 2011 i 2012? Ok.

avatar
stevan_vasic90
Thursday, 28.04.2016
14:14

Pa izostavio sam ga zato jer je on bio kalibar za bilo koji klub... Ali takvog igrača Arsenal nema otkad je on otišao. Redovna borba za 4. mesto u PL, pa čak i u nikad jadnijoj konkurenciji samo još više potvrđuje moju teoriju. Govoriš mi o igračima koji su u penziji i o nekadašnjem Arsenalu, a ja o trenutnom stanju stvari momak.

avatar
Скаузерлија
Thursday, 28.04.2016
01:07

Како ствари стоје одлазе Туре и Иљори. Велике су шансе да оде и Шкртел тако да на штоперској позицији имамо Ловрена, Матипа и Сакоа који ће бити кажњен на отприлике пола године. Обзиром да ствари тако стоје Ливерпулу је потребно појачање и на штоперској позицији. Гомез је, за сада, бек тако да се не рачуна али у будућности га треба очекивати на штоперској позицији. Кокер је један од најбизарнијих потеза у новијој историји Ливерпула тако да њега нећу ни да коментаришем. Океј је Вермелен...

avatar
(anti)talentovan lik
Thursday, 28.04.2016
10:42

Kolkera sam totalno zaboravio :D

avatar
Sho KG LFC
Thursday, 28.04.2016
14:21

Kokeru zavrsava pozajmica na kraju sezone, znaci i bez njega... Odbrana skripi na sve strane.