Barselona kvari Klopov plan!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 12.10.2015.
11:28
Izvor: Sportske.net

Jedan od fudbalera koji se nalaze u sjajnoj formi jeste Obamejang, interesovanje za njega je veliko.

BETA/AP Photo/Martin Meissner
BETA/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Pjer Emerik Obamejang je zainteresovao ceo svet igrama na početku ove sezone.

Dominira u svim takmičenjima, i iako je ušao u manju krizu sa svojim timom (ako se to tako može nazvati) stoji da je postigao 10 golova na 8 utakmica ove sezone u Bundesligi.

Naravno, mediji su od dolaska Jirgena Klopa ovog fudbalera povezivali sa Liverpulom, prethodno je letos dovođen u vezu sa Arsenalom, a danas Mundo Deportivo piše da je za njega zainteresovana ekipa Barselone koja želi da pokvati planove Jirgena Klopa, ukoliko oni uopšte i postoje a da su vezani za ovog fudbalera.

Barselona ima 3 fenomenalna napadača, ali kuburi sa igračima koji treba da ih zamene u slučaju povreda, upravo je to slučaj sada sa Leom Mesijem, Barselona bez njega igra dosta slabije, tako da ovo svakako ima smisla.

Naravno, i Borusija se ovde nešto pita.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
John Cena
Monday, 12.10.2015
13:47

Barsi je bolje da klupi nekog mladog spica, ili da ubaci nekog iz svoje skole. Obamejang je fanstastican igrac, i cim se Mesi oporavi on ce da predje na klupi. Steta bi bila za njega, bolje da ostane u Borusiji ili ako vec treba da ide, bolje u neki klub gde ce biti starter

avatar
NEMANJA RM
Monday, 12.10.2015
13:40

Tu bi mesi mogao da se pomeri na amf, sto njemu i nije strano da bi Obamejang igrao na desnoj strani.. To za Barsu i nebi bilo lose toliko jer Mesi ce svejedno i na toj poziciji uvek biti najveca pretnja po gol protivnika,ipak je realno najbolji i najmastovitiji igrac na svetu bez dileme. Opet,ovo su sve medijska nagadjanja tako da ne treba ni obracati toliko paznju . Nov sam na sajtu i sto se tice mog omiljenog tima,ne svidja mi se sta pokusava benitez da napravi od Reala,ipak je Ancelotijev Real igrao mnogo lepse i sigurnije. Nadam se osvajanju primere ove sezone i jedva cekam el clasico ,ima da grmi na sve strane. Pozdrav svima

avatar
Pedjaa11
Wednesday, 14.10.2015
14:11

Mogo bi Mesi na amf sto se tice napadacke opcije ali koliko bi on doprinosio odbrani? Ipak je to treci igrac u veznom redu, time ostavlja ovu dvojicu na vjetrometini, a sto se tice Primere ne znam ko ce je osvojiti jer ne znam ko ima goreg trenera, mi ili vi.

avatar
Don Andres
Monday, 12.10.2015
12:26

apropo price o messiju, samo da pitam 'poznavaoce' kako argentina izgubi od onih pojmasa? zar oni nisu bolji bez messija? zar nije di marija nosilac igre? argentina bez messija pod 1 grupu na svetskom ne bi prosla, pod 2 cetvrtfinale krajnji domet na kopa amerika, a na sledece svetsko se bez njega ne bi vjerovatno ni kvalifikovali.. a sto se obamejanga tice, odlican igrac, ali nam ne treba jer bi pored msn-a grijao klupu vecinu sezone. nama treba nolito koji moze igrati krilnog napadaca a i iniestinu poziciju tako da bi imao vise sanse da igra.

avatar
Ginola
Monday, 12.10.2015
12:00

I sta kad se svi oporave,Obamejang da sedi na klupi?Barsi je bolje da dovede nekog prekaljenog asa,u poznim godinama da pruzi podrsku sa klupe.Kao Larsona kad su doveli,sto je bio pun pogodak.

avatar
Barça el honor
Monday, 12.10.2015
13:21

Potpuno si u pravu.Jednostavno pored tria u napadu svaki igrac bi bio na klupi osim ako je prisutna neka povreda.Zato je i potreban jedan takav gol igrac da bude dzoker i koji bi se zadovoljio manjom minutazom.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Monday, 12.10.2015
11:55

Najbolje za njega je da ostane, igra u LS, ima zagarantovano mesto u timu, u Barci ne bi igrao svaku utakmicu, Liverpool nije jak tim kao Dortmund i Barca

avatar
baldekeita
Monday, 12.10.2015
11:46

Ne verujem da ce on zeliti da bude igrac koji ce da uskace sa klupe,a i Barsi bi bilo pametnije da se otvori za neke druge pozicije ako vec planiraju da trose.Taj spic sa klupe bi trebao da bude neko iskusan,gol igrac i da dominira u skoku,tipa Huntelaar,Pelle,Gomez...oni se mogu dovesti za uslovno receno male pare.Ovih 40+ miliona koje bi dali Dortmundu bolje da uloze u perspektivnog stopera!

avatar
Emre Can
Monday, 12.10.2015
11:34

ma po novinskim pisanjima Klop zeli svakog igraca dortmunda plus berardija, jorginja, ajua.. nije covek ni 1. trening odradio niti upoznao ekipu a vi znate koga on zeli.. ono sto je sigurno je da bi nam iz dortmunda najbolje legao Gundogan, takav igrac treba ovom timu, kreativan, pravi graditelj igre.. da igra na sredini sa canom ili hendersonom. bolje bi bilo sa canom, 2 igraca koji ce nositi nemacku reprezentaciju za par godina, to i sam joakim lev kaze.. posle toga stoper...sve u svoje vreme. A Obamejang ne treba Barsi nista pored MSN-a njima treba pogba

avatar
StormyLBZ
Monday, 12.10.2015
12:55

Treba Barsi Koke, manekeni (Pogba) idu u Real!

avatar
StormyLBZ
Monday, 12.10.2015
20:39

Pratim, i stojim iza ovoga sto sam rekao, vise nam trebaju momci koji ginu na terenu poput Kokea nego neki manekeni koji vise brinu o frizuri itd.... Inace ja sam najvise za Veratija, ali neverujem da ce ga se PSZ odreci, stoga bolje je dati pare za Kokea nego dati 100+milki za igraca od kojeg igra nece puno zavisiti (kao sto znamo Mesi diktira tempo)

avatar
Leeds United
Monday, 12.10.2015
18:26

Pogba maneken? Pratis li ti fudbal uopste? Pogba je majstor! Nadam se da ce ga Barsa ubrzo dovesti.