Barsa troši bogatstvo do kraja roka, dolazi Koke!?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 22.08.2014.
12:15
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih fudbalera Atletika iz Madrida u prethodnoj sezoni mogao bi da napusti klub, pošto je za njega već duže vreme zainteresovana Barselona koja će od januara 2015. imati zabranu dovođenja fudbalera.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Do kraja prelaznog roka ostalo je 10-ak dana, a uprava Barselone suočava se sa velikim problemima. Imajući u vidu da im je zabranjeno da od januara 2015. godine do januara 2016. godine dovode fudbalere, onda će morati da do kraja ovog prelaznog roka obezbede igrački kadar za ovu i sledeću sezonu.

Fudbaler koji predstavlja veliku želju katalonskog kluba u poslednja dva prelazna roka jeste Koke, igrač koji nastupa za Atletiko Madrid i koji je bio jedno od otkrovenja prošle sezone kada je Atletiko osvojio titulu u Španiji.

Sada je Barselona prinuđena da ide na sve ili ništa kada je ovaj fudbaler u pitanju, i sigurno je da neće štedeti novac za sjajnog fudbalera sredine terena.

Prema pisanju španskog Sporta, Dijego Simeone je spreman da ga proda, ali da ga odmah ove sezone dovede kao pozajmljenog igrača.

Pored Kokea, Barselona je veoma zainteresovana da dovede i Marka Rojsa i Huana Kvadrada, ali su njih dvojica dosta nerealnije mete Luisa Enrikea. Pored njih, kao gotova stvar se pominje desni bek Sao Paola, Daglas, dok će Dani Alveš najverovatnije napustiti klub.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke