Barsa odustaje, ovo je uteha za propast transfera?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 30.08.2017.
19:09
Izvor: Sportske.net

Vreme curi, Barselona poslala ponudu koja se ne odbija, ali na drugu adresu!

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Liverpul ne popušta.

Prema pisanju katalonskih medija, odbijena je i ponuda od 150 miliona evra, Kutinjo je sa Brazilom, nije povređen, vreme curi, malo je do kraja prelaznog roka.

Sada, postoji priča da Redsi traže zamenu, da pokušavaju da dovedu ne samo Oksa Čembrlena već i Lemara, ali, bliže istini je da Kutinjo neće biti prodat.

Navodno, sada će se Barselona okrenuti drugim metama. Od svih, samo je jedna realna, Tomas Lemar koga hoće Liverpul, pa bi ovo bila slatka osveta Katalonaca.

PSŽ neće pustiti Di Mariju, čak ni uz Andre Gomeša kao deo dogovora, priče koje su se pojavile o Grizmanu i Dibali su nerealne.

Prvi nije otišao u Junajted jer je osećao obavezu prema Atletiku koji ne može da dovodi igrače, drugi jeste bio meta Barselone, ali sam nije bio oduševljen da pređe na "Kamp Nou" jer bi bio u Mesijevoj senci.

Juventus je navodno bio spreman da ga proda, ali sada je to naučna fantastika. U prva dva kola je Dibala pokazao da sam može da dobija mečeve i izvukao Juventus, jasno, bez njega su potpuno drugačija ekipa.

Sada, kako pišu italijanski mediji, ni svetski rekord neće biti dovoljan da odvede Argentinca iz Torina, tim pre što se veruje da će već naredne ili one tamo sezone, preuzeti krunu od Ronalda i Mesija kao najbolji igrač na svetu.

On sam je rekao da nema problem da ostane u Juventusu dok god klub to želi, pa o odlasku u Barselonu nema govora.

Zato je Barsa ostala sa Lemarom i za njega će poslati ponudu koja se ne odbija.

Monaku će biti ponuđeno 80 miliona evra, pretpostavlja se da je to suma za koju će "Kneževi" pristati.

Sačekajmo ipak četvrtak, ali nade u dolazak Kutinja je sve manje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

58 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ser Keba
Thursday, 31.08.2017
08:36

Na kraju će Barselona i dobro proći, Lemar desno, Dembele levo, Suarez špic, a Mesi lepo na Injestino mesto da kreira igru i ubacuje se iz drugog plana jer je to sada za njega idealno, ima prefektan pas, nadavao se golova, sad neka malo bude vodja sredine terena.

avatar
Coa
Wednesday, 30.08.2017
22:39

Izgleda da ce i za Lemara pljubiti vrata po nekim informacijama Liver ce ponuditi sutra oko 95mil eura i Lemar je trenutno blizi Liverpulu nego Barsi, videcemo sta ce biti. Ne bi me iznenadilo da Liverpul, ukoliko dovede Lemara ipak popusti i proda Kutinja do kraja prelaznog roka jer je u igri ozbiljan novac. Mene, kao simpatizera Liverpula, cudi da u toku celog dana nije poslata ni jedna ponuda za Van Dajka a poznato je da je ta pozicija ono gde najvise skripi, a covek je i dalje na ledu iako je danas prikljucen prvom timu trenirao je odvojeno, nadam se da ce se sutra okrenuti njemu i pokusaju da zavrse taj transfer. Sve u svemu ocekuje nas zanimljivih 24 casa... Mislim da je Liverpul odradio sasvim zadovoljavajuc prelazni rok kako god se zavrsi, posebno kad se pogleda kako su ranije poslovali. Kada je Klop dosao na Enfild moja projekcija je bila da ce tek narednog leta moci da napravi zaista konkurentnu ekipu ali ako bas sve bude idealno u do kraja ovog prelaznog roka (dolazak Lemara i Van Dajka cak i uz odlazak Kutinja) mislim da je ekipa veoma zanimljiva i moze ostvariti dobre rezultate ove sezone.

avatar
AstorRed
Wednesday, 30.08.2017
22:23

Pff i na kraju cemo ispasti budale,zadrzati nezadovoljnog igraca a izgubiti lemara dosta jeftinijeg.Trebali su da prihvate 150 i ovog malog sabana da posalju sa masnicom..Lemar bi ga super zamenio a sto je najvaznije ne bi se remetio mir u svlacionici.

avatar
stevan_vasic90
Wednesday, 30.08.2017
21:27

Zar Coutinho nije debitovao za Barsu protiv Reala u superkupu? 🤔😂😂😂😂😂 lol

avatar
stevan_vasic90
Wednesday, 30.08.2017
21:23

Sto sto cete 2000 puta napisati kako ce Dybala sledece sezone biti najbolji igrac na svetu, ne znaci da ce to postati. Ljudi, trenutno je na svetu bar 10 igraca boljih od Dybale, a sto se nekima to ne svidja je sasvim druga prica. Individualno gledano- Njegovo kretanje jos uvek nije ni blizu najboljih, donosenje odluka takodje, ima sjajnu tehniku ali nekad je prosto koristi na potpuno pogresan nacin upravo zbog nemogucnosti da uvek izabere najbolje moguce resenje. Ovo sve sa njim podseca me na Pogbu od pre par godina kad su od njega napravili najboljeg veznog na svetu i jednog od najboljih igraca na svetu sto on ninu ludilu nije bio niti je to sada. Dybala, bas kao i Pogba, blista u Juventusu ali tek kad bude otisao negde drugde svet ce shvatiti koliko je daleko od najboljih igraca i koliko jos mora da uci i napreduje da bi to i sam postao, bas kao sto je to slucaj sa Pogobom. Ljudi ne gledaju dovoljno Juventus i ne primecunu koliko zapravo Dybala oscilira i koliko je nekonstantan. On je toplo hladno igrac. U stanju je da jedan mec odigra potpuno genijalno a onda u sledecem potpuno nestane i ne vidi se na terenu. Najbolji igraci to ne rade i prestanite vise da od njega pravite ono sto on jos uvek nije niti je blizu toga!

avatar
AstorRed
Wednesday, 30.08.2017
22:25

Phahaah koje gluposti napisa..Trenutno ispred pogbe je samo MODRIC bolji i ni jedan vise ali je i stariji tako da samo lagano a ti prestani da gledas fudbal nije to za tebe ocigledno.

avatar
AstorRed
Thursday, 31.08.2017
10:57

@JosefMengele Evo ti odg.dole kod ovog @stevan_vasic mrzi me opet da kucam ..Imate problem kada gledate individualca sta znaci kompletan igrac ..

avatar
stevan_vasic90
Wednesday, 30.08.2017
23:44

JosefMengele@Momak ne shvata , pokusavam da mu objasnim sve ovo sto si mu i ti napisao, ali slaba vajda.

avatar
Wednesday, 30.08.2017
23:28

modric, kros,isko,verati,iniesta,coutinho....nekog sam vrvt i zaboravio pa onda mozda pogba. Kod Murinha se ne postaje najbolji na svetu vec igras po zadacima. A pogba mentalno nije jak da se izbori sa pritiskom ocekivanja, Murinjovim taktickim zamislima. Pogotovo sada kada igra u vezi sa Maticem. To nije njegova prirodna pozicija. On je vise marketinski potez, jaki ugovori, reklame

avatar
stevan_vasic90
Wednesday, 30.08.2017
22:45

AstorRed@Decko jako si dosadan, to je prvo. A drugo... To sto je Pogba medijski propracen i isforsiran igrac ne znaci i da je dobar toliko koliko je popularan i koliko je placen. Od Pogbe je i dalje bolji igrac Iniesta iako u godinama, Kroos, Alcantara, Verratti, to su sve fudbaleri koji igraju na slicnoj poziciji, a imaju veci uticaj na igru svog tima od Pogbe. Pogbi nedostaje fudbalske inteligencije, cesto pravi potez vise, kretanje mu nije jaca strana, pokusava da dribla kad to nikako ne treba da radi, cesto donosi nerezonske odluke. Tehnicki je savrsen ali da bi bio to sto ti kazes da jeste, treba jos puno da radi na sebi. Cuj, jedini bolji vezni igrac od Pogbe, Modric... tacno je da je Modric bolji od njega, ali nije jedini. Gledaj fudbal svojim ocima i razmisljaj svojom glavom. I ne vredjaj ljude koji imaju drugacije misljenje od tebe. Ako ti se moj komentar ne dopada i ne slazes se sa mnom, lupi minus i zaobidji. Glumis poznavaoca a ni u jednom komentaru nisam video da si obrazlozio i argumentovao svoje stavove, samo si vredjao i govorio kako to sto sam ja ili neko drugi napisao nije tacno. Dakle ti si jedan obicni provokator pa te stoga molim da me zaobidjes.

avatar
Eglos Zero
Wednesday, 30.08.2017
21:08
avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 30.08.2017
21:05

Ko da je Mesi a ne Kutinjo igrac koji je vise povredjen nego sto igra.

avatar
Heisenberg321
Wednesday, 30.08.2017
21:03

Haha a gledajte kad Kutinjo pređe u Barsu jer se na mnogo sajtova pojavila informacija da je dogovoren transfer za 160 miliona samo da Liverpul prvo dovede zamene jer bi ih ovako odrali kao što Barsi rade. U petak u poslednjim satima prelaznog roka može da se desi da je Kutinjo Barsin.

avatar
voley
Wednesday, 30.08.2017
23:40

To ce i da se desi, do pre par dana liverpul nije nikog dovodio, i sad odjednom imaju 150-160 miliona za par igraca, kako li to majku mu :D. Slobodno nek ti udaraju minuse liverpulci, ali videce sutra u 12 uvece

avatar
voley
Thursday, 31.08.2017
12:15

Normal One: Imali bi, realno...Mnogo je para za coutinha, ali on treba barceloni kao lebac :D

avatar
Normal one
Thursday, 31.08.2017
00:26

Ako dodju sutra Lemar i VVD treba pustiti Kutinja sve sa masnom za tih 160 mil,imali bi 3X jac tim nego sa njim.

avatar
Wednesday, 30.08.2017
20:43

sutra zadnji dan prelaznog roka ,ajmo svi ruke gore ko je to jedva dočeko

avatar
stevan_vasic90
Wednesday, 30.08.2017
23:08

Vala bas je smorilo... jedva cekam da se zavrsi pa da gledam fudbal na miru. Ovi iz Reala ispali najveca gospoda, jos pre 2-3 nedelje zatvorili prelazni rok saopstenjem da nece biti ni kupovine ni prodaje do kraja.

avatar
Los Vikingos
Wednesday, 30.08.2017
20:35

Sad je prilika da se vidi da li je uprava cvrsta u svojim stavovima, a Barsa ako uzme Lemara za 80m bice to najgori transfer ovog leta jer on nije kalibar za jedan takav tim.

avatar
voley
Wednesday, 30.08.2017
23:41

ne lupaj gluposti, lemar je odlican igrac

avatar
Armani
Wednesday, 30.08.2017
20:32

Ako odbijaju 150-160 miliona za jednog igraca onda su bolesni i zele lose svom igracu,a ja za inat nebi vise ni trening kod sugavih engleza napravio,pod cijenu svega,a meni nije jasna mutava barsa,pa imaju za 3 puta manje para,di mariju,draxlera,serija koji su malo slabiji od kutinja i duplo jeftinije lemara,insinjea,kokea...iako se meni cini da ganjaju lemara do zadnjeg trena i pustit ce kutinja u 5 do 12 ali zele sto vise para...

avatar
Wednesday, 30.08.2017
23:57

Insinje zavrsava karijeru u napoliju ,koke iz atletika ne ide ne balavi covece

avatar
Normal one
Thursday, 31.08.2017
00:28

Ako Liverpul sutra dovede i Lemara i VVD-a nek ide Kutinjo sve sa masnom.U suprotnom ga ne treba pustiti jer Liveprul nije doveo adekvatne zamene i ne znam sta ti vise nije jasno po 100X put,veliki klub nece pustiti igraca ako nema njegovu zamenu,i Liverpul ima puno pravo da zadrzi Kutinja ako treba i na klupi 5 godina.

avatar
L F C
Wednesday, 30.08.2017
20:13

Do kraja prelaznog roka barem ce se jos pet puta pisati o kutinju i barsi. Ali ako se ispostavi da je ovo tacno, to ce biti veliki plus za nasu upravu, koja ce time pokazati da je odlucna u svojim stavovima sto je jos jednom kazem za pohvalu.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 30.08.2017
20:42

Momak krajnje je vrijeme da osvojite naslov Sad ili nikad ajmooo

avatar
Wednesday, 30.08.2017
21:01

Vala i treba da se kaze NE. Ne zbog toga sto je dobar igrac nego da se zna ko kosi ko vodu nosi (msm da klub i igraca). A ne cefne mu se da ide ajde pustaj.

avatar
Saša MKD
Wednesday, 30.08.2017
20:07

Slatka osveta Katalonaca zbog koje će Liverpulu biti jako loše što im ostaje Kutinjo !? Monako definitivno postaje kralj prelaznog roka. A vi uporno promovišete Dibalu u najboljeg, ako ne naredne one tamo sezone sigurno i mislite da će, ako uporno to pišete, on stvarno postati najbolji.

avatar
barça mes que un clu
Wednesday, 30.08.2017
19:44

Uporno se forsira Dibala. A on je daleko od najboljih. On ni za 5 zivota ne moze da bude ni upola od Mesija i Ronalda. A i Neymar ,Azar,Kutinho,Sanchez,Ikardi,Suarez,Leva,sve su to bolji igraci od njega.

avatar
disqus_2WqjlJ09c4
Wednesday, 30.08.2017
21:02

Kutinjo, Ikardi, lewandovski , . . . sve si napisao o svom poznavanju fudbala. Trebao si još napisati i Dembele.

avatar
barça mes que un clu
Friday, 01.09.2017
12:04

Da. Sta ti nije jasno ? I Dembele ce biti bolji, sacekaj jos malo pa ces videti. Dibala nista posebno nje.

avatar
Joker96
Wednesday, 30.08.2017
21:36

Pa naravno, nego igra za omiljeni klub autora pa eto sta ces, mi ostali onda moramo da citamo gluposti.

avatar
Misosesic
Wednesday, 30.08.2017
19:35

Kad sam procitao ponudu koja se nece odbiti prvo sto sam pomislio je €100M.Ove pare ce da ponudi i Liverpul,pa na kraju igrac bira.

avatar
mladenq_
Wednesday, 30.08.2017
20:59

A jasno da ce svaki igrac da izabere Liverpul a?:D

avatar
Misosesic
Thursday, 31.08.2017
09:30

Pa ako hoce da igra fudbal izabrace Liverpul a ako hoce da se druzi sa Alkaserom,Dinjom i Gomesom na klupi onda treba da izabere Barsu.

avatar
voley
Wednesday, 30.08.2017
23:43

ma da bre hahaha, zaleteo se da igra kvalifikacije za ligu sampiona

avatar
Chella_ynwa
Wednesday, 30.08.2017
19:33

Ocekujte uskoro potvrdu transvera Oksa u Liverpul. Cena 35 miliona funti, lekarski pregledi veceras.

avatar
voley
Wednesday, 30.08.2017
23:44

Ocekuj sutra do 12 vest da je COutinho novi igrac barse. Odjednom liverpul ima 200 mil za pojacanja, a do pre par dana nista...razmisli malo

avatar
Normal one
Thursday, 31.08.2017
00:30

Daj Boze da Liverul to sutra potrosi na Lemara i VVD-a onda eto vam ga.

avatar
Le Tissier
Wednesday, 30.08.2017
19:32

Sta su zapeli za Kutinja? Neka lepo dovedu Milera koji hoce da ode iz Bajerna da ga upare sa Mesijem i Suarezom, Dembele iako je toliko placen neka bude u rotaciji za sada, prodaju Alkasera dovedu nekog 30 plus napadaca koji ce biti srecan da utrci sa klupe kada to bude trebalo, i veznog naprimer Renata Sanceza za koga s obzirom sa se desava sa cenama ovog prelaznog roka Bajern trazi malo novca. Buskec i Iniesta zacementirani, na poziciji tog treceg centralnog veznog se menjaju Sancez, Rakitic i Andre Gomes koji uopste nije los i beton ekipa. Mozda jos i neki stoper posto Umtitija ja licno jos ne mogu da vidim kao vrhunskog stopera.

avatar
mladenq_
Thursday, 31.08.2017
02:19

Kontam da ni Barsina uprava cak nije toliko retardirana da dovedu jednog Milera.

avatar
tobdzija
Wednesday, 30.08.2017
19:27

Liverpul Keitu ukrao Barsi, zatim Čelziju ukrali Čemberlajna još Lamara da uzmu Barsi ispred nosa i to je to xD

avatar
Bojan100
Wednesday, 30.08.2017
21:03

Naravno ,ali nece zadrzati Kutinja...ovo je samo Barsina igra, Liverpool zeli Lemara , ima novac a i on ce biti pristojna zamjena za Kutinja koji je nezadovoljan i zeli u Barsu...e sad sta je fora !? Pa naravno Barsa se mjesa Livetpool-u u posao oko Lemara ,samo kako bi dobila okalsice u vidu bonusa na iznos od 163 miliona evra za Kutinja...ako bog da sutra je Kutinjo i zvanicno Barsin igrac ! ! !

avatar
Normal one
Thursday, 31.08.2017
00:31

Ako Lemar i VVD sutra budu u Liverpulu zeleo bi iz svog srca da Kutinjo bude u Barsi,u suprotnom znm sta ocekujete.

avatar
Wizard08
Wednesday, 30.08.2017
19:26

Ox prakticno doveden,ako je istina da je bilo pitanje on ili lemar,iskreno mnogo vise sam se nadao lemaru.jedino cu se obradovati ovom transferu ako lemar zapravo nije bio uoste na prodaju(to ce biti jasno ako ostane u monaku,nimalo drago ako ode u barselonu)

avatar
OneSeasonWonder
Wednesday, 30.08.2017
19:22

Nije mi jasno zasto sa Draxlerom ne pokusaju.Zapeli za Kutinja pa zapeli ko da je on jedini igrac kog mogu dovesti

avatar
Bojan100
Wednesday, 30.08.2017
21:07

On je najbolji igrac na trzistu koji bi se uklopio u taj Barsin sistem,jedini igrac koji ima mogucnost da kontrolise igru u veznom redu ,vrhunski pas ,pregled igre ,odlican dribler ,moze da povuce loptu ,da napravi visak,da postigne gol,vraca se u odbranu ,a sto je najbolje TRCI ,svuda je po terenu decko ne staje trci za trojicu ...mnogo jak igrac ,radnik ,majstor ,vodja ...svee! ! !

avatar
PsG_PsG
Thursday, 31.08.2017
07:49

Ne zaboravi u kom je klubu Draxler i sta se sve desavalo, uostalom Draxler je do sada vise puta ponovio da ne ide iz PSG-a nego zeli da se bori za mesto u timu. Bilo je ponuda Dortmunda i Bajerna koje je odbio.

avatar
GoGiLFC
Wednesday, 30.08.2017
23:17

Liverpul nikad nije rekao da je Kutinjo na trzistu, i da je na prodaju. Na prodaju su Draksler, Lukas Moura.. oni su na trzistu a ne Kutinjo.

avatar
OneSeasonWonder
Wednesday, 30.08.2017
22:51

Lepo si to rekao,ali Vlasnici i sam Klopp su rekli da nije na prodaju.Ne znam zasto onda celo leto pokusavaju da ga dovedu

avatar
äxwell
Wednesday, 30.08.2017
19:20

Nemoj plakati vladisa! Bice to sve dobro...Ne mozete bas toliko propasti..Tako ti je kada udari realnost..Do pre prosle sedmice mastao si da trenira sa barsom..:(

avatar
Mino Rajola
Wednesday, 30.08.2017
19:20

Barse je pogubila sve konce. Ne zna kud udara. Ja bih volio da ode mekušac Kutinjo a da u Liverpul dođe Lemar. Verovatno je stigao VVD. Za sada bi to bilo dovoljno. Mane, Salah i Lemar, svaki od njih može da igra i levo i desno. A izgleda da je i Oks otkačio Celzi i ludake u njemu, od trenera preko direktora do gazde.

avatar
x90x
Wednesday, 30.08.2017
19:15

Liverpul nece pustiti Kutinja? Otkud sad to? Pa zar nije Liverpul slomljen i bez izbora? Zaista sokantno posle one zvanicne objave jos od pre mesec dana da ga nece pustiti... Inace, danas je i zvanicno doveden Ox. Po meni dobro pojacanje, Klopov tip igrac-brz, jak i zeljan napretka-licno sam ubedjen da ce se super uklopiti

avatar
stevan_vasic90
Wednesday, 30.08.2017
19:12

Jedva cekam da se zavrsi prelazni rok. 🤔🙄