Barsa ne traži zamenu za Danija Alveša

Autor: Boban Filipović
nedelja 05.06.2016.
14:02
Izvor: Sportske.net

Šuškalo se po medijima da će Katalonci da krenu u akciju dovođenja Ektora Beljerina iz Arsenala, ali to su bile spekulacije bez osnova.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Prema poslednjim infomacijama do kojih su se dokopali izvori bliski 'Nou Kampu', jedino pojačanje aktuelnog šampiona Španije ovog leta biće Denis Suarez iz Viljareala, momak koji je dve sezone igrao za Barsu B.

Finansijska situacija u Barseloni nije baš najbolja, pa će ovo leto izgleda biti leto štednje, piše 'Marca' pozivajući se na reči zamenice predsednika za ekonomska pitanja Suzane Monje.

To znači da od dolaska desnog beka, koji bi zamenio Danija Alveša (koji će nastaviti karijeru u Juventusu), neće biti ništa.

Aleiš Vidal je doveden, tačnije vraćen iz Sevilje prošog leta za 20 miliona evra, stekao je pravo nastupa početkom godine, nije oduševio, ali izgleda da Luis Enrike ima poverenja u njega.

Nije isključeno ni da 'Lučo' baci u vatru nekog klinca iz omladinskog pogona, ukoliko Vidal ne bude na nivou.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lionel 10 BARCELONA
Sunday, 05.06.2016
21:04

Barsa Masinerija ne treba nikakva pojacenja kada nemaju protivnike u Primeru ne znam dali je mali real u istij ligi gde i Barsa ili se ne menja tabela godinama Primere

avatar
LuisSuarezFB
Sunday, 05.06.2016
14:27

Ponekad se zapitam da li da verujem vise o necemu sto pisete. Prvo, do kraja prelaznog roka ima dosta ali dosta vremena i Barsa moze dovesti kad hoce i uglavnom koga hoce. Imace 60 miliona za pojacanje i plus prodaja igraca. Bartra za 8 miliona i jos neki ce se prodati. Doci ce Suarez i Umtiti i kupice jos sigurno nekog Barsa. A i uostalom i ne treba da se razbacaju. Kao sto je jedan pisao, dovoljan je jedan stoper ili dva i rezervista u napadu. Zamenu za Alvesa imamo i to je to

avatar
Nikola Burzanovic
Sunday, 05.06.2016
14:20

Kako bi Barsi pao Bellerin , ali sigurno da ga nece dati Wenger

avatar
Rise up
Sunday, 05.06.2016
14:17

Izbor ce izgleda pasti na Vidala koji je odlican igrac i valjda se adaptirao.Jeste polu sezona bila losa za njega ali se nadam da moze uci u pravi ritam.Onda je predpostavljam S.Roberto alternativa.

avatar
Bojan100
Sunday, 05.06.2016
15:44

S. Roberto je alternativa svima,pa i Bravu i Ter Stegenu hahahaha...decko je fenomenalan igrac ! ! !

avatar
fiSTE
Sunday, 05.06.2016
14:13

Poslali ponude za Pjanica, Matu, bio vec doveden Gameiro, pa doveli vec stopera, strasno.