Barsa bi da vrati zvezdu Arsenala!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 10.02.2015.
18:53
Izvor: Sportske.net

Ekipa Barselone na čelu sa novim čovekom zaduženim za transfere, Ariedom Braidom, imaće nove transfer mete, a jedna je donekle iznenađujuća.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Aleksis Sančez je najbolji igrač Arsenala ove sezone prema mišljenju većine navijača, ali i stručnjaka, pa je normalno da zainteresuje velike klubove kao što je Barselona koja sa svojim novim čovekom zaduženom za transfer politiku, Ariedom Braidom, ima velike planove za budućnost.

Ipak, i Arsenal je veliki tim u kome se Sančez sjajno snašao pa je pitanje koliko je ovo realno.

Ima tu i ona druga strana, Barselona ima fantastičan potencijal u napadu sa Mesijem, Suarezom i Nejmarom, teško da bi pored ove trojice Sančez našao tek tako mesto u startnoj postavi kod Luisa Enrikea.

"Voleo bih Aleksisa Sančeza da vidim u svom klubu, nebitno o kom se radi.

Poznajem ga odlično i stvarno ne znam zašto ga je prethodno rukovodstvo pustilo iz kluba."
, rekao je Braida hvalivši ga na sve strane.

Sančez je pred ovu sezonu prešao u Arsenal za 30 miliona funti. Do sada je u svim takmičenjima postigao 18 golova na 32 utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Eccentric
Tuesday, 10.02.2015
20:00

Mislim da bi on vise doprineo barsi nego suarez pa i od nejmrara decko je dao vise golova od obojicu i to u tezoj ligi a sad je u najboljim godinama, sa nijim bi bila strasna barselona

avatar
Barça el honor
Tuesday, 10.02.2015
20:15

od nejmara ne bi. od suareza bi doprineo vise, ali ne mozemo suditi na osnovu par meseci, mislim da ce suarez ubrzo biti onaj stari polako se vraca sve je bolji, ako si gledao utakmice

avatar
ppera2
Wednesday, 11.02.2015
14:43

Nisam baš ljubitelj Suareza, a nisam ni očekivao da će kidati u Barci, kao što je većina očekivala. Opet, za razliku od većine (a i njega samog), ja sam vrlo zadovoljan njegovim igrama. Ok, ne daje golove, promašuje zicere, ali je dobar u akcijama kada Barsi treba više od jednog ili dva igrača. Ume da doda, ume da odigra na prvu, ume da se zagradi, da okrene jednog igrača i da odmah doda itd. To je Sancez loše radio u Barsi i gomila akcija se završavala njegovim greškama, a ovaj mi je tu dosta bolji, sigurniji i pouzdaniji. Bitno je imati u timu bar 3 igrača koji su u stanju da izmenjaju pasove na prvu i da naprave višak, a to sa Sancezom nije baš išlo kao sa Suarezom. E sad, drugo je šta su ljudi očekivali, šta je on sam očekivao itd.

avatar
Eccentric
Tuesday, 10.02.2015
21:32

suarez se ne moze snaci, davace on mozda golove ali se nece snaci zato sto mu ne odgovara takav fudbal gde se protivnici brane ne moze se nikako snaci na malom zgusnutom prostoru, njemu treba prostora tad je on najopasniji kao u liverpulu.

avatar
Ramo Mahalbasic
Tuesday, 10.02.2015
20:15

jesi li tako mislio i kada je prodat Sancez a kupljen igracina kakav je Suarez..? Suarez ce opravdati do i jedan penij..