Bane vraća Luisa u Madrid!

Autor: Stevan Milovanović
ponedeljak 09.02.2015.
13:46
Izvor: Sportske.net

Da li se to bliži rastanak Luisa i Čelsija?

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Nakon Ivanovićeve izvanredne partije protiv Aston Vile i prelepog pogotka, sve je izgledniji povratak Filipea Luisa u Atletiko Madrid.

Murinjo je označio Baneta kao jedno od najboljih pojačanja Čelsija u ovom veku, što fudbaler rođen u Sremskoj Mitrovici svojim igrama i pokazuje. Ove sezone je neizostavan član startne postave tima koji juriša ka tituli u Premijer ligi.

Filipe Luis, bek koji je plaćen 15.8 miliona funti, još uvek nije uspeo da opravda svoju cenu, ali nije imao ni puno prilika za to. Ove sezone je samo pet puta bio starter u ligi, tako da nije uspeo da pokaže sve što zna.

Španski mediji pišu da se Brazilski bek poverio svom bivšem saigraču Mirandi da želi da se vrati u Atletiko Madrid na kraju sezone.

Standardno dobri Aspilikueta, i fenomenalni Ivanović su razlog što Luis veoma često greje klupu.

Biće verovatno još mečeva u kojima će Luis imati priliku da se dokaže, ali je sve izvesnije da ćemo ga sledeće sezone ponovo gledati u dresu Atletika iz Madrida.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Monday, 09.02.2015
14:59

Nema od ovoga nista, naravno da ce ostati u klubu, ne mozemo sa dva beka kroz celu sezonu. Bice suspenzija, bice povreda, treba nama Luis, a i ovo sto je igrao do sad odigrao je dosta dobro.

avatar
ManUtdJoker
Monday, 09.02.2015
15:11

Luis je igrac koji ima 29 godina i koji zeli da igra.A u Celsiju to ne radi.Verujem da ce otici a a ce Murinjo dovesti nekog mladjeg beka koji ce da se razvija uz Baneta i Sesara.A da ce igrati jos to joce jer svakako sezonu 2 beka ne mogu a iznesu.

avatar
SAB
Wednesday, 11.02.2015
14:42

Sta da se razvija uz Baneta kada Bane nije na poziciji levog beka... To jedino moze da se razvija uz Azpikualetu.

avatar
King Didier Drogba
Monday, 09.02.2015
22:08

imamo christensena