Bambi ostaje veran ''Armiji''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.07.2014.
18:19
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Srbije Zoran Tošić danas je produžio ugovor sa šampionom Rusije, moskovskim CSKA.

pfc-cska.com
pfc-cska.com

Povezane vesti

Kako je u sredu saopšteno na zvaničnom sajtu ovog kluba, popularni Bambi se na vernost ''Armejcima'' obavezao na još tri godine, do kraja sezone 2016-17.

Nekadašnji fudbaler Partizana je član CSKA još od 2010. godine, a u finišu prošle sezone je bio jedan od najzaslužnijih za novu titulu Moskovljana u ruskom šampionatu.

Zato je odluka čelnika ovog kluba da sa Tošićem produže ugovor i očekivana, a zadovoljstvo nije krio ni sam Tošić na konferenciji za novinare.

''Veoma mi je drago i zaista sam srećan što sam produžio ugovor sa CSKA. Nadam se da ću pružati partije kao i u prethodnom periodu.

Naučio sam ruski jezik, u tome su mi pomogli i Miloš Krasić i Elvir Rahimić i uvek sam govorio da se u Moskvi sjajno osećam, jer je grad sličan Beogradu. Od kada sam došao u ovaj klub, nisam ni pomislio da promenim sredinu. Voleo bih da igram za CSKA do kraja karijere''
, poručio je Tošić.

Podsetimo, 27-godišnji Tošić je karijeru počeo u Budućnosti iz Banatskog Dvora, 2007. godine je prešao u Partizan, gde se zadržao dve godine, a onda je usledio transfer u Mančester Junajted. Ipak, na Old Trafordu nije uspeo da se izbori za značajniju ulogu, pa je posle pozajmice Kelnu, 2010. godine otišao u CSKA i, očigledno, napravio pravi potez.

 



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke