Baloteli u Liverpulu!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 21.08.2014.
10:32
Izvor: Sportske.net

Super Mario na korak od "Enfilda", u ovom trenutku u toku sastanak Galijanija sa njegovim menadžerom Rajolom i predstavnicima Redsa. Poslednje informacije govore da će Liverpul platiti 20 miliona evra.

acmilan.com
acmilan.com

Povezane vesti

Mario Baloteli je na korak od Liverpula. Kako je potvrdio i Milan, u ovom trenutku teku pregovori, Englezi su ponudili 4 miliona za pozajmicu i još 18 na kraju sezone. Milan bi želeo da otkup bude obavezan i u ovom trenutku dva kluba dogovoraju formulu po kojoj će se Italijan preseliti na "Enfild". Prema poslednjim informacijama neće u pitanju biti pozajmica već će Liverpul otkupiti Balotelija za 20 miliona evra.

Da se nešto kuva bilo je jasno juče kada je Mino Rajola hitno stigao u Milano i zadržao se posle treninga sa čelnicima kluba, ali i Balotelijem.

On je doneo ponudu, a jutros su se u Milanu pojavili i predstavnici Liverpula.

Došli su po Balotelija, Milanu je takođe stalo da napadač ode, imaju Pacinija, a ako Super Mario oslobodi mesto u timu iz Torina će stići Alesio Ćerći. Već je poznato da Inzagi planira da napravi praktično italijanski "tridente" sa El Šaravijem, Ćerćijem i Pacinijem, a i da Milan zbog razloga koji nemaju puno veze sa fudbalom želi da se oslobodi Balotelija.

On sam će biti itekako zadovoljan, ako je verovati nekim informacijama italijanskih medija zarađivaće oko 6 miliona evra po sezoni, dva više nego u Milanu. On se vraća u PL gde je sa Sitijem pre par godina osvojio titulu.

Novo poglavlje Balotelijeve karijere počinje, hoće li odrasti?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke