Baloteli spakovao kofere!

Autor: Boris Jovanović
subota 27.12.2014.
09:48
Izvor: Sportske.net

Baloteli hoće kući, Liverpul izgleda nije briga, a u Italiji je odmah lansirana bomba!

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Navodno Baloteli smatra da je pravi trenutak da se vrati u domovinu, tamo gde pripada i gde ga razumeju.

Videćemo da li je to inspirisalo novinare "Gazete" koji tvrde da je ponuđen svom prvom klubu, Interu. Naime, Roberto Manćini je podgrejao neke sumnje izjavom da sve zavisi od Balotelija i da, bi mogao da se vrati u nekadašnju formu.

"Manćio" koji traži napadača je bio oprezan, pre svega zbog stava navijača. Oni ni u kom slučaju ne žele Balotelija u klubu.

Mino Rajola pokušava da progura transfer, no na svakoj utakmici Intera se čuju uvrede na račun Super Marija koji ne krije da je navijač Milana. Doduše, veći problem od toga je onaj bačeni dres Intera posle utakmice polufinala Lige šampiona protiv Barselone.

U ovom trenutku nije jasna pozicija Liverpula, ali je Rodžers sugerisao da će Baloteli morati da se navikne na klupu, a iz njegovih reči je tokom jeseni provejavalo žaljenje što je uopšte dovodio Italijana.

Baloteli menja klubove kao čarape, nigde se nije dugo zadržao, a iako je na momente pokazivao blistavi talenat, i odlične partije su uvek bile u senci onoga što je pravio van terena.

Nije više ni mlad, ali i dalje puni naslovne strane, mada je pitanje vremena kada će prestati i na taj način da bude zanimljiv.

U svakom slučaju, navijači Intera ga ne žele, a videćemo šta će reći klub...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke