Baloteli se vraća! Da li u grad u koji vode svi putevi?!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 30.05.2017.
08:57
Izvor: Sportske.net

Rekao je da se neće vratiti, ipak, izgleda da se predomislio...

EPA/SEBASTIEN NOGIER
EPA/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Mario Baloteli je svojevremeno izjavio da neće igrati više u Seriji A, da je pritisak preveliki, da mu mediji nisu naklonjeni, da mu love greške, ali posle dobre sezone u Nici, sada bi ponovo mogao u domovinu.

Ima ponude, izgleda da ćemo ga opet videti u Seriji A, Mino Rajola veruje da je sazreo i dorastao izazovu van terena, na samom terenu, to nikada nije bilo sporno.

Pričalo se o Sampdoriji, klub iz Đenove je čak želeo da rehabilituje i Kasana, i oformi nekadašnji tandem reprezentacije pod Lanternom, ali sada je stigla izgleda ozbiljnija ponuda.

U pitanju je Lacio.

Naime, Simone Inzagi traži partnera Imobileu, Keita odbija da produži ugovor i izgleda da će Lotito biti prinuđen da ga proda, a Filip Đorđević će takođe napustiti klub.

Baloteli bi bio odlično rešenje, "L'Akvile" su zagrejane za ovakav scenario, dobili bi odličnog igrača bez obeštećenja.

Naravno, u tome postoji rizik, ali Baloteli nije pravio nikakve probleme, ni u Nici, ni u Milanu kada je bio povređen i čini se da smirio, mada sa Mariom nikada niste načisto.

Ipak, bilo bi ga lepo videti opet u Seriji A, i na velikoj sceni protiv najboljih italijanskih klubova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Blek stena
Tuesday, 30.05.2017
14:12

Pitanje je koliko će izdržati neke stvari jer u nici je dobijao crvene i kad nije kriv a sumjam da će u italiji biti bolje dočekan.Tek tamo će ga svi živi provocirati ali ako bude hteo da ima i promil šanse za svetsko mora će da sve to izdrži.Ja kao i uvek se nadam da je to taj trenutak ali bojim se da je on otišao.Ali ipak ajde Balo

avatar
FJ1897
Tuesday, 30.05.2017
09:58

Neka ga,neka dodje,ovo bi mogla biti jedna od najzanimljivijih sezona Serije A u zadnjih 10ak godina,o Juventusu ne treba ni pricat,Roma-bez Tottija,sa Moncijem,novi trener,zatim Napoli-uvijek jak,par novih ce biti,puno im ne treba,onda Milan i Inter sa novim vlasnicima i masu pojacanja,Inzagijev vrlo dobar Lazio,poslovicno otvorene igre Fiorentina i Sassuolo pa i Mihin Torino,sve i svemu vrlo dobra sezon starog dobrog kalca u najavi.Pozz svim ljubiteljima najdraze lige.

avatar
amigo999
Tuesday, 30.05.2017
09:13

Nebih se iznenadio da i on i Ibra zavrse u Milanu....

avatar
rossonero_t
Tuesday, 30.05.2017
13:36

Nismo vise klub koji dovodi neozbiljne igrace (mislim na Balotelija naravno).

avatar
Blek stena
Tuesday, 30.05.2017
17:10

On uopšte nije loš igrač sad što je straćio karijeru ok jeste ali i sad može on sasvim solidan da bude.Ove sezone da nije bilo povrede i par crvenih dao bi 20 sigurno.A ovih 15 za nicu nije to loše.Sad dal je on za vrhunski klub to niko živi nezna ali ako pređe u lacio a nekrenu neke zaljebancije dal od navijača ili igrača može imati jednu pristojnu sezonu.

avatar
Mangus
Tuesday, 30.05.2017
09:13

Bilo bi lepo. Fantastican igrac kad hoce da igra a poslednjih sezona je mirniji. Mozda je vreme za korak naored