Baloteli na pregledima u Liverpulu, ne igra protiv Sitija!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 22.08.2014.
15:16
Izvor: Sportske.net

Mario Baloteli se trenutno nalazi u Liverpulu gde će uskoro krenuti i na medicinske preglede. Prema nekim informacijama, on, ipak, neće biti u sastavu za meč protiv svog bivšeg kluba.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Mario Baloteli je, sada je već svima jasno, pred potpisivanjem ugovora sa Liverpulom, a od toga ga deli još samo medicinski pregled. Transfer bi trebalo da iznosi oko 20 miliona evra, odnosno 16 miliona funti.

Kako bi potvrdio da je stvar pri kraju, menadžer Marija Balotelija je na svom instagram profilu ''okačio'' fotografiju novog dresa u kome će nastupati njegov pulen, a i italijanski mediji su na svojim naslovnim stranama pozdravili Marija Balotelija i njegov odlazak na ostrvo.

baloteli

Gazeta Delo Sport piše da Mario Baloteli neće imati pravo nastupa za Liverpul u derbi meču drugog kola Premijer lige koji Liverpul igra protiv Mančester Sitija u ponedeljak, a ovu informaciju preneli su i svi britanski mediji.

Prema nekim informacijama Baloteli će primati 90 hiljada funti nedeljno, a potpisaće ugovor na pet godina.

Ovaj kontroverzni napadač je morao da se obaveže u tom istom ugovoru da neće kršiti pravila ponašanja koja su propisana od strane Brendana Rodžersa.

Trenutno je mnogo sumnje da će Mario Baloteli uspeti da se smiri, ali Brendan Rodžers je već imao ''nestašnog'' igrača u vidu Luisa Suareza od koga je napravio najboljeg napadača Premijer lige i čoveka koji je osvojio ''Zlatnu kopačku'' Evrope. Svakako da je za to zaslužan i specijalizovani psiholog koji je član stručnog štaba Liverpula, i sigurno je da može da pomogne i Mariju Baloteliju da iskaže sav svoj potencijal na terenu ne razmišljajući o drugim stvarima.

Među kritičarima Brendana Rodžersa koji ne odobravaju ovaj transfer nije se našao Manuel Pelegrini, koji je istakao da će Super Mario biti pravo pojačanje i ono što je bilo potrebno Liverpulu da uđe u šampionsku trku.

Kakvu mu sudbinu predviđate?



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke