Baloteli i Kaka opet saigrači?

Autor: Dragan Milosavljević
ponedeljak 02.03.2015.
13:20
Izvor: Sportske.net

Amerikanci su i ove godine nastavili trend dovođenja zvučnih igrača u svoj nacionalni šampionat.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Svakako da će dolazak Stivena Džerarda "preko bare" popularizovati "soker" u Americi. Međutim, oni ne planiraju da se tu zaustave.

Kako se špekuliše, čelnici Orlanda će pokušati da angažuju napadača Liverpula Maria Balotelija. Ukoliko bi prešao u redove ovog kluba sa Floride on bi opet zaigrao u istom tima sa Kakom.

Fudbaler od koga se dosta očekivalo nikada nije pokazao svoj raskošni talenat koji poseduje. Čini se da je njegov karakter ipak mnogo jači od fudbalskog umeća koje krasi njegovu igru. Samo je na trenutke u svoj karijeri pokazivao koliko zna.

Ovaj italijanski fudbaler se ni ove sezone nije nametnuo u ekipi koju sa klupe predvodi Brendan Rodžers. On je postigao svega 3 pogotka u 4 takmičenja što svakako nije učinak sa kojim se može pohvaliti bilo koji napdač.

Iako je na utakmici sa Totenhemom postigao odlučujući gol za pobedu, to ga nije proguralo u prvi plan.

Kako javljaju mediji sa "Ostrva" Baloteli navodno želi da pređe u MLS, pa se očekuje da će Orlando otpočeti pregovore sa njegovim menadžerom.

Kako se Baloteli zalaže na treninzima, čini se da ga i ne dotiče što nije prvi izbor Brendana Rožersa, dodaje se u medijima, pa je blizu izlaznih vrata kluba sa "Enfilda". Izgleda da "Crveni" nemaju strpljenja za njegov karakter.

Po trenutnim igrama Kutinja, Lalane, Hendersona i drugova, stiče se utisak da im ovaj temperamentni Italijan i nije potreban, a Brendan Rodžers je toko sezone već naglašavao da se Mario Baloteli trenutno ne uklapa u njegov sistem igre, te da će morati da se navikne na sporednu ulogu u timu.

Liverpul se sjajnom igrom u novoj godini vratio u trku za mesto koje vodi u Ligu šampiona i čini se da je takav scenario vrlo moguć.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Emre Can
Monday, 02.03.2015
14:42

''Po trenutnim igrama Kutinja, Lalane, Hendersona i drugova, stiče se utisak da im ovaj temperamentni Italijan i nije potreban...'' Istina je da pomenuti igraju odlicno, a ceka se i konacno pravi Staridz koji jeste dao 2 gola od povratka na teren ali nije spreman za 90 minuta jos i tek ce da zablista sigurno i osim golova ocekuje se veliki doprinos timu u vidu stvaranja prostora ostalima.Ipak, ne verujem da ce se lako odreci Balotelija u svakom slucaju,poslednjih 11 kola u PL ce nam dati odgovor o njegovoj sudbini.

avatar
S-I-M-K-E
Monday, 02.03.2015
15:07

Baloteli samo usporava igru Liverpula i zato ce sigurno biti prodat.

avatar
the NormalOne
Monday, 02.03.2015
18:35

Slazem,se al sasvim solidan dzoker..

avatar
arthaslichking
Monday, 02.03.2015
16:09

samo je tu jedan problem Kutinjo, Lalan ai pogotovu Henderson su ezni igraci Baloteli je onajklasican centarfor, kakve veze ima kaoigra vezni za partije centarfora? Mislim an partije igrac ene njihov doprinos u samoj igri.