Baka se vraća u Primeru?

Autor: Boban Filipović
petak 15.07.2016.
22:32
Izvor: Sportske.net

Pregovori sa Vest Hemom su definitvno propali, pa Kolumbijac sada gleda ka Španiji, gde je ostavio dubok trag nastupajući za Sevilju.

Beta/AP Photo/Victor R. Caivano
Beta/AP Photo/Victor R. Caivano

Povezane vesti

Do dogovora između agenta Karlosa Bake i uprave 'Čekićara' nije došlo ni iz drugog polušaja, zapelo je oko primanja,  kolumbijski napadač je zahtevao 5 miliona funti godišnje, što je milion manje od sume koja mu je nuđena od strane čelnika londonskog kluba.

Međutim, italijanski mediji ističu da nije samo do novca, već i do Bakine ambicije da igra u Ligi šampiona.

Milanu je tako definitivno propala prilika da zaradi 30 miliona evra prodajom svog najboljeg strelca i igrača u prošloj sezoni. To je bila cena koju su 'Rosoneri' dogovorili sa Vest Hemom.

Sada je u prvi plan kao potencijalna sledeća destniacija u Bakinoj karijeri iskočio Atletiko Madrid, mada je sve to i dalje na nivou spekulacija.

Izgleda da Valensija optada kao opcija jer neće igrati Ligu šampiona, a prema poslednjim najavama u trku za reprezentativca Kolumbije će se uključiti i Arsenal. 'Tobdžije' su po svoj prilici izgubile bitku za Gonzala Iguaina od Juventusa, pa je sada Karlos Baka navodno uteha za 'Pipitu'.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
cholic
Saturday, 16.07.2016
14:26

Suvisejje mator, bar po mišljenju vengera..

avatar
Everton FC
Saturday, 16.07.2016
08:56

Mislim da Vengeru nije problem da da 60-70 miliona, to se izvadi za godinu dana. On ne moze da im da veliku platu, sam klub nece da plati ne koga vise od Venge

avatar
Igors Stepanovs
Saturday, 16.07.2016
01:06

Venger i pojacanja hahhah.Nekad nisi morao ni da ubedjujes igraca da predje u Arsenal,sad bi pre izabrali Napoli nego Arsenal...Eh taj stadion...

avatar
mak_juventino
Friday, 15.07.2016
23:36

Bacca i Atletiko ko stvoreni jedan za drugi :DDD

avatar
Martial11
Friday, 15.07.2016
23:05

On bi Arsenalu lego jako dobro, e sad Wenger je čudan što se tiče transfer politike.