Bajern "napao" na Grizmana!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 17.04.2015.
12:17
Izvor: Sportske.net

Uzdrman je Bajern iz Minhena nakon poraza od Porta u okviru prvog meča četvrtfinala Lige šampiona, sada su zainteresovani da u svojim redovima vide fudbalera Atletika iz Madrida.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Bajern će imati i više nego težak posao da u revanš susretu savlada Porto koji je u prvoj utakmici slavio sa 3:1 u okviru četvrtfinala Lige šampiona. Sve ovo je navelo na alarm u tom klubu, ostali su bez medicinskog osoblja zbog učestalih povreda, a u klubu već razmišljaju o potencijalnim pojačanjima za narednu sezonu.

Skoro sigurno je da će ove sezone ponovo osvojiti titulu i potvrditi dominaciju u Nemačkoj, ali Bajernu to nije dovoljno u ovom trenutku.

Upravo je to razlog zašto su bacili oko na Antoana Grizmana, fudbalera Atletiko Madrida i jednog od najboljih napadača ove sezone u Primeri.

Očekuje se da ovaj 24-ogodišnji fudbaler nastavi da se razvija, a u Bajernu žele da svoj zenit dostigne baš u njihovom klubu.

Ipak, veliko je pitanje da li je Atletiko spreman da ga pusti iz svojih redova na kraju ove sezone imajući u vidu da je tek ove sezone stigao u madridski klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke